RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / MALTEPE Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, işlemek gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek, organizasyonlarını yapmak, c. Hayvanlardan elde edilen et mamullerinin (Salam, sucuk, pastırma, sosis) üretimi, işlenmesi, alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapar. d. Et ve et mamullerinin üretimi ile ilgili entegre tesisler kurar. e. Her türlü ham ve orijinal hayvan bağırsağı ve suni bağırsak ürünlerinin yurt içi ve yurt dışından alınması, satılması, pazarlama, paketleme, depolama, dağıtım, ithalat ve ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili bayilikler almak, vermek, şubeler açmak. f. Her türlü dana, sığır, koyun, kuzu, keçi eti işlenmesi alımı, satımı, ithali ve ihracı, toptan ve perakende satışını yapmak. Her türlü kümes hayvanları; piliç, tavuk, ördek, kaz, bıldırcın, devekuşu eti işlenmesi, alımı, satımı, ithali, ihracı. g.Her türlü pastane lokanta kafeterya işletmeciliği yapmak, kendi tesislerinde veya hizmet verdiği tesislerin yerlerinde yemek üretmek, işyerlerine tabldot usulü yemek servisi pazarlaması, her türlü gıda maddeleriyle ilgili tüm organizasyonları yaparak toplantı düğün vb merasimleri organize etmek bu organizelerle ilgili hizmetleri vermek, verdirmek