• Geri dön

  • 1.352 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 431 İşletme görüntülenme


DMX³ ailesinin yeni üyesi
DMX³ 1600 açık tip şalter ile aradığınız çözüm
Legrand, DMX³ açık tip şalter ailesini genişletmeye devam ediyor. Yeni nesil DMX³ 1600 açık tip şalter ile kullanıcısına kolay montaj, bağlantı, dayanıklılık, servis sürekliliği ve panolarda yer avantajı sağlayan özellikleri birarada sunan Legrand, Türkçe menü kontrol ünite seçeneğiyle de farklı akım ve gecikmeli zaman dilimlerinde hassas ayar ile koruma yapılmasına olanak tanıyor. 

Legrand, açık tip şalter DMX³ ailesini genişletmeye devam ediyor. Yeni DMX³ ile Legrand, 800A’dan 1600A’ ya kadar tüm bina veya tesisler üzerinde etkin koruma ve kontrol sağlamanın yanı sıra boyut avantajı sayesinde panolarda daha az yer kaplıyor.

Yeni DMX³ 1600 açık tip devre kesiciler, 800A’dan 1600A’ ya kadar akım seviyesi, 50 kA kesme kapasitesi ve Türkçe menülü kontrol ünitesiyle ihtiyaçları en uygun çözümü sağlıyor. Yatay ve dikey montaj için dönebilir terminalleriyle kullanıcısına kolay montaj olanağı tanıyan DMX³ 1600, uygun maliyetiyle de beğeni kazanıyor.

DMX³ 1600 açık tip şalter elektronik koruma ünitesi

Legrand uzmanları, tüm DMX³ açık tip şalterlerin bir adet LSI koruma sağlayan elektronik koruma ünitesi seçeneğini standart olarak sağlanıyor. Böylelikle MP4 elektronik koruma ünitesi şalterlerle seçicilik, akım koruma seviyelerinin çok hassas ayarlanmalarına imkan sağlıyor. Koruma ünitesi üzerinde bulunan LCD ekranı ölçülen akım değerini görüntülerken, arıza ayarı ve sisteme kaydettiği bilgileri veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL