• Geri dön

  • 302 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 95 İşletme görüntülenme


Kärcher şarjlı EDI 4 buz kazıyıcı, soğuk kış günlerinde arabanızın camından buzu parça parça kazımak gibi yorucu işlere ve camlar çizilecek mi endişesi yaşamanıza son veriyor. Üstelik koruyucu kapağının yanı sıra cihazın modern, kompakt tasarımı ve şarj bataryası sayesinde taşınması da saklanması da çok kolay.

Kärcher şarjlı EDI 4 buz kazıyıcı ile buzu parça parça kazımak artık geçmişte kaldı. Artık EDI 4 buz kazıyıcı sayesinde arabanızın camından kalın, inatçı buz katmanlarını bile hızlı ve zahmetsizce çıkarmanız mümkün. Dönen diski ve altı adet sağlam plastik bıçağı sayesinde tek bir hareketle cama yapışmış buzları söküp atan kompakt buz kazıyıcı yuvarlak kenarları sayesinde herhangi bir çizik oluşmasını da engelliyor.

Arabanızın camları sadece 2 dakikada pırıl pırıl
Sadece 550 gr ağırlığında olan Kärcher şarjlı EDI 4 buz kazıyıcı, lityum iyon şarj edilebilir bataryası sayesinde kendi kendine deşarj olmadan her zaman kullanıma hazır. Cihaz sayesinde arabanızın tüm camlarını inatçı buzlardan temizlemek için en fazla 2 dakika ayırmanız yeterli olacak. Zamanla aşınan bıçaklarını ise yedek parça olarak ambalajında bulunan bıçaklarla pratik bir şekilde değiştirmeniz de mümkün.

German Design Award 2020 kazananı olan Kärcher şarjlı EDI 4 buz kazıyıcıya, lansmana özel fiyatıyla sadece 399 TL’ye www.karcher.com.tr’denulaşmanız mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL