• Geri dön

  • 641 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.721 İşletme görüntülenme


En popüler tatil beldelerinde bulunan lüks ve konforlu otellerde uygun fiyata konaklamayı kim istemez? 2021’de birbirinden avantajlı fiyatlarla, eşsiz bir tatil deneyimine hazır mısınız? Yapmanız gereken tek şey, erken rezervasyon dönemini kaçırmadan istediğiniz otelde ve dilediğiniz odada rezervasyon oluşturmak.

Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti Varınca Para, Bir Gece Bizden ve dahası kampanyalar ile misafirlerine birbirinden avantajlı tatil teklifleri sunuyor.

Sektörün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, tatil dolu günleri karşılamak adına sabırsızlanan tatil severlere gönül rahatlığıyla konaklayabilecekleri birbirinden avantajlı tatil önerileri sıralıyor.

Erken rezervasyon ayrıcalıkları
Yeni evlenecek çiftler için balayı otelleri, çocukları ile konforlu bir tatil yapmak isteyen aileler için çocuk dostu oteller, evcil hayvanlarından ayrılmak istemeyen tatil severler için evcil hayvan kabul eden oteller ve dahası erken rezervasyon fırsatları, Tatilsepeti ayrıcalıkları ile sizleri bekliyor. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/erken-rezervasyon-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

%50’ye varan indirim fırsatı
Ailelerin özellikle tercih ettikleri çocuk dostu otellerde çocuklara özel eğlence alanları, parklar, su parkları ve çocuklara özel menüler ile hem sizin hem de çocuklarınızın keyifli bir tatil geçirmesi sağlanıyor. Otelde bulunan mini kulüpler çocuklarınızın oyun arkadaşları edinmesine sizin kendinize vakit ayırmanıza olanak sağlıyor. Çocuk dostu oteller erken rezervasyon döneminde %50’ye varan indirim oranları ile sizleri bekliyor.

Erken rezervasyon imkanları ile Antalya’nın Belek, Kemer, Alanya gibi lüks otellerinin yansı sıra, Çeşme, Bodrum, Didim, Fethiye ve dahası birbirinden eşsiz tatil beldelerini keşfedebilir, çeşitli aktivitelerle tatilinizi unutulmaz bir maceraya dönüştürebilirsiniz.

Bir Gece Bizden kampanyası
Tatilsepeti’nin 3 gece kal 2 gece öde yahut 4 gece kal 3 gece fiyatı öde gibi avantajlar sağladığı Bir Gece Bizden kampanyası ile ücretsiz gecelemeden yararlanabilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/yurtici-oteller?ara=oda:2;tarih:15.01.2021,18.01.2021;kampanya:3&RT=7 linkini ziyaret edebilirsiniz.

“Varınca Para” kampanyası
Tatil tercihlerinde misafirlerine ödeme kolaylığı sunan Tatilsepeti, “Varınca Para” kampanyasıyla, ödemeleri de tatille beraber başlatma seçeneği sunuyor. Yalnızca online yapılan rezervasyonlarda geçerli Varınca Para kampanyası, sadece kredi kartı ile yapılan rezervasyonlarda geçerli olup rezervasyonlarınız ile alakalı tüm ödeme süreçleri Tatilsepeti tarafından gerçekleştirilir. Kampanya hakkında detaylı bilgiye https://www.tatilsepeti.com/kampanya/varinca-para#campaignConditions linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Worldcard'a özel 200 TL hediye
25 Ocak 2021 tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda, 25 Aralık 2020-01 Kasım 2021 günleri arasındaki konaklamalarda geçerli 4.000 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL Worldpuan kazanma şansını kaçırmayın. Yurt içi otellerde geçerli olan kampanyada, peşin fiyatına 3,6,9 ve 12 taksit tercihi olup 18 taksit seçeneğinde vade farkı uygulanmaktadır. Yurt içi kültür turlarında ise, peşin fiyatına 3, 6 ve 9 taksit seçenekleri geçerli olup 12 ve 18 taksit seçeneklerinde vade farkı uygulanmaktadır.

Bu kampanyaya katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi ve banka kartı işlem verileriniz 25 Aralık 2020-25 Ocak 2021 tarihleri arasında, bankalara ait sanal ve fiziki POS'lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş "Yapı Kredi" tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için “Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni”ni https://www.yapikredi.com.tr/yapi-kredi-hakkinda/haberler/detay/52207 linki üzerinden okuyabilirsiniz.

Varınca para uygulamasında dahil olmayan bu kampanya, https://www.tatilsepeti.com/yurtici-oteller?ara=oda:2;tarih:10.05.2021,15.05.2021;click:true;kampanya:4&RT=7 linkinde yer alan tüm oteller için geçerlidir.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL