• Geri dön

  • 212 Görüntülenme

  • 34 Haber

  • 684 İşletme görüntülenme


ALTINBAŞ'TAN YENİ “TÜM GÖZLER ÜZERİNDE” KOLEKSİYONU

Yenilikçi ve estetik tasarımlarıyla göz dolduran Altınbaş, " Fatma Ana Eli" ve "Göz" figürü sembollerini günümüz modern anlayışı ile harmanladığı "All Eyes On You" koleksiyonunu beğenisine sunuyor.

Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş, yüzük, bileklik, küpe, kolye ve Şahmeran'dan "All Eyes On You" ile şık ve göz alıcı koleksiyonlarına bir yenisini ekledi. Yeni koleksiyon, "Fatma Ana Eli" ve "Göz Figürü" sembollerinin günümüz modern anlayışı ile harmanlanmasıyla oluşturuldu.

Gözler, dünya ile en özel temas noktaları olarak tüm ışığı üzerine toplayıp, içindeki güzelliği yansıtıyor, sonsuzluğun ışıltısı oluyor. Koleksiyon, “Hayatının o özel anlarında, tüm bakışları üzerinde hissettiğinde, içindeki ışığı gözlerinle yansıt” mesajını veriyor.

‘’Tüm gözler üzerinizde’’ sloganı ile satışa sunulan koleksiyon, aynı hashtag ile sosyal medya platformlarında mücevherseverlerin beğenisine sunulacak. Altınbaş’ın, 14 ayar pırlantadan oluşan yeni “All Eyes On You” koleksiyonuna, tüm mağazaları ve online satış sitesi altinbas.com’dan ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL