• Geri dön

  • 1.732 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Bol köpüklü Türk kahvesi yapabilme lüksünü sunan Arzum OKKA Grandio Touch, dokunmatik paneli ve bulunduğu noktadaki ideal pişirme sıcaklığını tespit eden teknolojisiyle, dünyanın neresinde olursanız olun size benzersiz bir kahve deneyimi sunuyor.

Soğuk günlerde içinizi ısıtacak bol köpüklü bir Türk kahvesi… En keyifli anların vazgeçilmezi olan Türk kahvesi güne başlarken, kahvaltı sonrası, çalışma molalarınızda, evdeki keyifli sohbetlerinizin en iyi eşlikçisi oluyor. Her seferinde mükemmel ölçüde OKKALI bir Türk kahvesi deneyimi sunan Arzum OKKA Grandio Touch, kahvenin köpüğünü fincanlara eşit olarak dağıtıyor ve yavaş pişirme özelliğiyle de közde Türk kahvesi keyfini yaşatıyor.

Arzum OKKA Grandio Touch, tek seferde 4 fincana kadar ve farklı fincan boyutları için 3 kademeli fincan büyüklüğü ayarı yapabiliyor. Pişirme sırasında taşmayı önleyen akıllı pişirme sensörü ile dikkatleri üzerine çeken Grandio Touch, başında beklemeden Türk kahvenizi hazırlama ayrıcalığı sunuyor. Grandio Touch’ın akıllı su teknoloji sayesinde sensör haznedeki suyun ölçüsünü tespit ederek kaç fincan Türk kahvesi yapabileceğinizi dokunmatik panelde gösteriyor. Grandio Touch, dokunmatik paneli, sesli ve ışıklı uyarı sistemiyle de teknolojisinden söz ettiriyor. Özel su geçirmez teknolojisi ile cezve rahatlıkla ve güvenle yıkanabiliyor. Arzum OKKA Grandio Touch dokunmatik paneli sayesinde maksimum kullanım kolaylığı sağlıyor. Tek tuşa basarak Türk kahvenizi hazırlayabilir, tüm uyarı ve bildirimleri dokunmatik panel üzerinden takip edilebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL