• Geri dön

  • 518 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Ev etkinliklerinin bundan sonraki süreçte çok daha belirleyici hale geldiği bu dönemde, çocuklarının nitelikli zaman geçirmesini isteyen aileler D&R’da buluşuyor. Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, çocukların hem hayal gücünü harekete geçirecek hem de bütünsel zeka gelişimini destekleyecek, eğlenceli ürün alternatifleri sunuyor. Çocuğunuza sömestr hediyesi olarak alabileceğiniz ürünler, evde birlikte geçirilecek keyifli anların yolunu açıyor. Üstelik kitaplardan puzzle’lara, Lego setlerinden LOL oyuncaklara kadar pek çok üründe kaçırılmayacak indirimler var!

Birçok ebeveynin sömestr hediye listesinin başında çocukları için faydalı hediyeler geliyor. Çocukların hem güzel vakit geçirmeleri hem de zihinsel anlamda gelişmeleri açısından onlara doğru hediyeyi vermek önem taşıyor. D&R, indirimli fiyatlarla sunduğu hediye alternatifleriyle tatilde hem çocukları hem de aileleri sevindiriyor. Binlerce çocuk kitabında %25 indirim

D&R, kitap kampanyasıyla minik kitap kurtlarını sömestr tatilinde de mutlu ediyor. 25 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında D&R’ı ziyaret edenler, binlerce çocuk kitabında %25 indirimi kapıyor.

Seçili Lego setleri %30 indirimle D&R’da!
Hayal gücü ve yaratıcılık dendiğinde akla ilk gelen ürünlerden biri Lego setleri. D&R, sömestr tatilinde çocuğunu Lego ile sevindirmek isteyen ailelere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 16 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında D&R’a gelenler, seçili Lego ürünlerinde %30 indirimden faydalanıyor!

Tüm LOL oyuncaklarında %20 indirim fırsatı!
Sevilen karakterleri minik hayranlarıyla buluşturan LOL markalı oyuncaklar tüm çocukların sevgilisi. D&R, 25 Ocak-15 Şubat tarihleri arasındaki sömestr kampanyası kapsamında tüm LOL oyuncakları %20 indirimle sunuyor.

Çocuk puzzle’ları %25 indirimle minikleri bekliyor!
Her çocuk puzzle yapmayı sever! Çocuklarda zeka gelişimini açısından oldukça faydalı olan puzzle’lar, 25 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında %25 indirim fırsatıyla D&R müşterilerini bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL