• Geri dön

  • 1.199 Görüntülenme

  • 107 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Küçük dokunuşlarla bile hayatın her anını güzelleştirmenin mümkün olduğunu bilen LAV, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bodega Tekli Meşrubat Bardağı ile herkesi romantizme davet ediyor. Kalpler, çiçekler ve duygusal mesajlarla süslenen Bodega Tekli Meşrubat Bardağı, hem kurulan özel sofralara eşlik ediyor hem de şık bir hediye seçeneği oluyor.

Birbirinden güzel üç farklı deseni bulunan Bodega Tekli Meşrubat Bardağı’na LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor. Renkli duyguları hayatın her anına yansıtan LAV, sevgisini sözcüklere sığdıramayanlar için Bodega Tekli Meşrubat Bardağı’nı sunuyor. Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan Bodega Tekli Meşrubat Bardağı, şık tasarımıyla olduğu kadar romantik desenleriyle de fark yaratıyor. Kırmızı kalpler, çiçekler ve sevgilinize duygularınızı anlatan mesajların yer aldığı üç farklı desene sahip Bodega Tekli Meşrubat Bardağı, 14 Şubat’a ayrı bir anlam katıyor.

Sevgiyle kurulan sofralara romantizm katan Bodega Tekli Meşrubat Bardağı, modern ve estetik tasarımıyla hayal gücünüzü yansıtan sunumlara da eşlik ediyor. 14 Şubat için şık ve özel bir hediye seçeneği de olan Bodega Tekli Meşrubat Bardağı, içtiği her yuduma keyif, mutluluk ve enerji katmak isteyenleri LAV satış noktalarına ve www.lav.com.tr internet mağazasına bekliyor.

LAV – Bodega Tekli Meşrubat Bardağı, 345 cc: 6.95 TL / 5.95 TL / 5.95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL