• Geri dön

  • 1.722 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nde ev ve yaşam alanlarında kalıcı bir hatıra bırakarak sevgilisini ve tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden şık seçenekler sunuyor.

“Sevgililer Günü’nde Paşabahçe Mağazaları’nın birbirinden özel, farklı ve her bütçeye uygun hediye alternatifleriyle sevgilinizi, eşinizi ve tüm sevdiklerinizi mutlu etmek çok kolay.

Özgün tasarımlar ile özel hissettirin
Paşabahçe Mağazaları’nın, izinli veya izinsiz kazılar sonucu yurt dışına götürülen tarihi eserlerden ilham alarak tasarladığı Kayıp Hazineler Koleksiyonu’nda yer alan Milet Agora Kapısı Kitap Desteği ve Fetih Kalkan, tarihe meraklı sevgililer için ideal bir seçenek.

Kâinattaki tüm cisimlerin hareketleri esnasında birbirlerine göre konum değişikliğinin olması için belirli bir sürenin geçmesi olarak tanımlanan zaman kavramından yola çıkarak tasarlanan ‘Zaman-sız’ temalı ürünler de ilgi çekecek hediye seçenekleri arasında. “Zaman-sız” temasında yer alan Dekoratif Usturlap, Güneş Saati Kağıt Ağırlığı, Güneş Saati Dekoratif Obje, Güneş Taşı Obje ve Yıldız Taşı ürünleri tasarımlarıyla sevdiklerinizin dikkatini çekecek.

Hem ev hem de ofis hediyesi için ilk tercih edilecekler arasında yerini alan ve özgün tasarımıyla öne çıkan ‘Dünya’ temalı ürünlerden Dünya Kandil, Dünya Şişe, Dünya Obje, Dünya Kağıt Ağırlığı, Güneş Sistemi Kağıt Ağırlığı ve Atlas Dekoratif Kum Saati sevdikleriniz için fark yaratan hediyelerden.

El imalatı cam kullanılarak ve tek tek elde şekillendirilerek tasarlanan Murassa Satranç Takımı, etnik ve geometrik desenler stilize edilerek oluşturulan ve 24 ayar altın, platin ve eskitme boyalar kullanılarak dekorlanan Zeyrek Cam Tavla, birlikte eğlenceli vakit geçirmeyi seven çiftler için farklı bir hediye alternatifi oluşturuyor.

Nostaljik bir seçenek olan Harf Devrimi Yazı Seti, Kanuni Yazı Seti, İstanbul Galata Kulesi Yazı Seti, Mimar Sinan Yazı Seti, Turkuaz Yazı Seti, Klasik Yazı Seti ve Ayaklı Balad Yazı Seti aşkını yazıyla dile getirmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Mini Barok Ayna, Mini El Aynası, Mini Kalp Ayna ve Mini Kare Ayna güzelliğine düşkün olanlar için iyi bir hediye seçeneği oluşturuyor.

Sevdiklerinizle sohbetleriniz daha keyifli olacak
Osmanlı mimarisinde en önemli dekoratif unsurlardan biri olan İznik çinisi, kahve tutkunlarının fincanlarını süslüyor. Gold ve silver olmak üzere iki farklı renk çeşidi ile dikkat çeken İznik Lale Porselen Fincan Seti 2'li ve İznik Kalyon 2'li Fincan Seti sevdiklerinizle hoş kahve sohbetlerine tanıklık ederken, Çifte Kumrular Yansımalı Çay Fincanı Seti 2’li ise aşıkların kalbine dokunuyor.

Aslında hiçbir şeyin gerçekten kırılmadığı, Antik Japon Felsefesine dayanan Kitnsugi tekniği kullanılarak tasarlanan Kintsugi Kupa Seti 2'li ve Kintsugi Çay Seti 2'li ise bir diğer hediye alternatifi olarak Paşabahçe Mağazaları’nda yerini alıyor.

Geometrik şekillerin merkez noktasından başlanarak simetrik bir şekilde çizilmesinden oluşan mandala, Selçuklu, Floral ve Yaşam Çiçeği Mandala’da hayat buluyor ve meditasyona meraklı sevdiklerinizin evini süslüyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL