• Geri dön

  • 404 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


Şıklığınız ile yılbaşı gecesine damga vurun

Yeni bir yıla ‘merhaba’ demeye hazırlandığımız bugünlerde şıklığınızla dikkat çekeceğiniz smokin modelleri, Giovane Gentile koleksiyonunda sizi bekliyor. Kaliteli kumaş, yılların ustalığı ve kusursuz dikişlerin birbirini tamamlamasıyla ortaya çıkan smokinler, size yılbaşı akşamının en şık erkeği olmayı vadediyor. 

Kalite ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen beylerin tercihi Giovane Gentile, yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde stil sahibi beylerin karşısına yepyeni smokin koleksiyonuyla çıkıyor.

Güçlü detayları, en özel kumaşlarla bir araya getirerek tasarladığı smokin modelleriyle Giovane Gentile, tarzını yılbaşı davetlerine yansıtmak isteyen erkeklerin şıklıklarına şıklık katıyor. Her sezon özel olarak seçilen kumaşlar ve yaratıcı çizgiler ile dizayn edilen smokinler, hayata bakış açınızı bu özel günde de ifade etme şekliniz oluyor. Koleksiyonda yer alan ve vücut hareketlerini mükemmel şekilde izleyen smokin modellerini Cool&Dry kumaşları kullanarak tasarladığı gömlekleriyle buluşturan Giovane Gentile, bu özel gününde konforun ismi oluyor.

Smokinlerin tamamlayıcısı, siyah kuşak, papyon takımı ve şık kol düğmeleriyle şıklığınızı tamamlamanıza eşlik eden Giovane Gentile, siyah rugan ayakkabılarıyla bu özel gündeki iddianızı bir üst skalaya taşıyor.

Mağazalar için iletişim: http://bit.ly/2A5SUjr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL