• Geri dön

  • 310 Görüntülenme

  • 6 Haber

  • 583 İşletme görüntülenme


Işıldayan bir yılbaşı için Deluxe Deco’dan öneriler
Yaşadığınız alanın belli aralıklarla küçük değişikliklere uğraması evin enerjisini de pozitif yönde etkiliyor. Yeni kararlar alıp uygulamaya başlayacağınız “yeni yıl” ise değişimin ilk adımını atmanız için iyi bir bahane olabilir. Deluxe Deco yeni bir yılda evini yenilemek, dekorasyonunu değiştirmek isteyenler için öneriler sunuyor.

Yapacağınız küçük ayrıntılar ve dokunuşlar ile evinizde sıcak bir atmosfer yakalayabilir ve evinizi “Kış konseptine” hazırlayabilirsiniz. Yeni yılın değişmez rengi olarak her sezon yılbaşında karşımıza çıkan yeni bir başlangıcı ve sevgiyi simgeleyen, enerji, sıcaklık ve heyecan veren kırmızı renge Deluxe Deco tasarımları art deco dokunuşlar katarak gümüş, altın ve dekorasyondaki zamansız doku mermer ile eşlik ediyor.

Kış dekorasyonu denilince evimizi de tıpkı bedenimiz gibi sıcacık sarıp sarmalamak isteriz. Dışarıdaki soğuk havayı eşikten içeri dahi sokmayan bir atmosfer yaratmak istediğinizde ise mum ışığının yarattığı romantik ve sıcacık ortamdan faydalanabilirsiniz. Yılbaşı sofra hazırlığı için de kullanabileceğiniz şamdanlar ve mumlarla masadaki renk seçimine göre yılbaşı sofrasına özenli bir hava vermek mümkün. Dekoratif bir aksesuar olarak da kullandığımız mumlar en çok kışa yakışıyor. Özellikle mumlar ve şamdanlar dekorasyonu tamamlayacak şekilde seçilmişse evler, sıcacık mekanlara dönüşüyor. Özellikle Kış aylarında doğa ile kendimizi daha iç içe hissedebileceğimiz hayvan figürlü objeleri de mumlarla birlikte kombinleyebilirsiniz.

Ayrıca doğru seçilen aydınlatmalar da evinizi en az güneş ışığı kadar doğal ve huzurlu gösteriyor. Kış aylarında, doğal güneş ışığı efekti veren sarı renk ampuller kullanmanız gerektiğini unutmayın. Bu ampulleri kış dekorasyonu temanızın başköşesinde sergileyebileceğiniz abajurlar ile değerlendirebilirsiniz.

Yeni bir yılı karşılamak için sayılı günler kala planlar yapıldı, evlere gelecek misafirler belli oldu, herkesin yılbaşı hazırlık heyecanı başladı. Deluxe Deco, yılbaşı kutlamalarına hazırlık sürecinde evinizde yapabileceğiniz kış konsepti değişiklikleri için fikirler sunarken, sevdiklerinizi unutmadığınız bu özel günde hediye alışverişini son dakikaya bırakmadan keyifle hazırlık yapmanın tadını çıkartmak için sizi davet ediyor.

DELUXE DECO Altın Mum Söndürücü 225 TL
DELUXE DECO Harfli Mumluk 250 TL
DELUXE DECO Pirinç Kaideli Beyaz Mermer Mumluk 450 TL
DELUXE DECO Mermer Kaideli 2'li Mumluk 475TL
DELUXE DECO Mermer Kaideli Geyik 600TL
DELUXE DECO Mermer Top Kaideli Geyik 750 TL


http://www.deluxedeco.com.tr/
http://www.instagram.com/deluxedecotr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL