• Geri dön

  • 430 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Pek çok çift, yılın en özel anlarından biri olan Sevgililer Günü’nü bu yıl evde geçirecek. Peki, bu durumu bir avantaja çevirmeye ne dersiniz? Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, hazırladığı önerilerle daha önce hiç olmadığı kadar keyifli bir Sevgililer Günü geçirmenizin anahtarını sunuyor.

Yılın bu en özel gününe yapılacak iyi bir başlangıç, günün devamı için de oldukça önemli. Güne güzel başlamanızı sağlayacak, erken saatlerde keyifle kahvaltınızı yapmanıza yardımcı olacak şarkılardan oluşan bir müzik listesi sevgilinizin hoşunuza gidebilir. D&R’da yer alan pikap ve plaklara göz atabilirsiniz. Kusursuz ses kalitesiyle her bir notayı tek tek duyabileceğiniz Lenco TT-34 Pikap, retro meraklısı çiftlere hitap eden seçenekler arasında bulunuyor.

Evde geçirmeye karar verdiğiniz Sevgililer Günü’nde, kutu oyunları oynayabilir, bol kahkahalar ile gününüze neşe katabilirsiniz. D&R’da Monopoly’den Scrabble’a, Tabu’dan Jenga’ya en eğlenceli kutu oyunu seçenekleri yer alıyor. Yapılması en keyifli puzzle seçenekleri de D&R’da sizi bekliyor.

Evde birlikte konsol oyunu oynamak gibisi yoktur. Birbirinize vereceğiniz küçük hediyelerle oyunlara daha fazla heyecan da katabilirsiniz. D&R’da Lego Incredibles, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, FIFA 20, PES 2021 ve FIFA 21’in de aralarında olduğu sınırsız oyun seçeneği yer alıyor.

Evde geçireceğiniz Sevgililer Gününüzü ölümsüzleştirmeye ne dersiniz? D&R’dan alacağınız Fuji Instax Mini 11 Box fotoğraf makinenizle evde eğlenceli kareler yakalayabilirsiniz.

Eğlenceli ve bir o kadar da yorucu günün ardından şimdi biraz dinlenme vakti. Günün sonunda elinize bir kitap alıp birlikte okumak, Sevgililer Günü’nü güzel bir şekilde kapamak için iyi bir yöntem. Saatler boyunca durmadan okuyan tutkulu kitapseverler için tasarlanan Kobo Clara HD E-Kitap Okuyucu, sunduğu birinci sınıf okuma deneyimiyle ideal tercih. Ayrıca D&R, yeni çıkan kitaplardan en çok okunanlara kadar her türlü beğeniye uygun binlerce kitap alternatifi sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL