• Geri dön

  • 1.183 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 775 İşletme görüntülenme


RAMSEY, Sevgililer Gününde klişelerden uzak yenilikçi ve erkeklerin stiline değer katacak hediye alternatiflerini mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ‘de beğeniye sunuyor.

RAMSEY Sevgililer Gününde klişelerden uzak yenilikçi ve şık hediye alternatifleriyle sevdiklerinin stiline değer katmak isteyenleri mağazalarına ve www.ramsey.com.tr ‘ye davet ediyor.

RAMSEY kış koleksiyonunda trikolardan palto ve mont seçeneklerine, tüm kombinlere dahil olabilen şık gömleklerden sweatlere ve atkı, bere, kaşkol, eldiven gibi aksesuar grubuna kadar oldukça geniş hediye alternatifi sunuyor. Bu özel günde sevdiklerine yepyeni ve farklı bir stil deneyimi yaşatmak isteyenler için ise dinamik ve rahat Performance, daha uzun ve fit gösteren Thin&taller, stresi azaltan ZeroStress takım elbise ya da Isıtan Ceket, hem mont hem de iki renkli spor yelek olarak kullanılabilen “3in1” mont gibi yenilikçi tasarımlar da mağazalarda ve online’da yerini alıyor.

RAMSEY Sevgililer Günü hediye alışverişlerinde; mağazaları ve www.ramsey.com.tr ‘nin yanı sıra görüntülü arama ile uzaktan servis ayrıcalığı da sunuyor. Bu ayrıcalıktan yararlanarak hediyelerini seçmek isteyenlerin (212) 484 0 494’ten randevu oluşturmaları yeterli oluyor.

Siz de en şık hediye seçenekleri için RAMSEY mağazalarını ya da www.ramsey.com.tr ‘yi ziyaret edin!

Unutmayın, erkeklerdehediyeister…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL