• Geri dön

  • 477 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Alper Kul ile Dışardakiler ilk kez D&R’da

D&R Home’da Alper Kul Rüzgarı Esiyor

Ekranların sevilen oyuncusu Alper Kul, ilk kez D&R canlı yayınında sevenleriyle buluşuyor. İlk romanı Dışardakiler’i kitapseverlerle buluşturan Alper Kul, 10 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de gazeteci ve yazar Şebnem Burcuoğlu’nun moderatörlüğünde keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Kültür, sanat eğlencenin adresi D&R’da canlı yayınlar hız kesmeden devam ediyor. Şubat ayı boyunca birçok ünlü ismi ağırlamayı planlayan D&R’a bu hafta Alper Kul konuk oluyor.

Senarist ve oyuncu kimliğiyle herkesin sevgisini kazanan Alper Kul, 10 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de @dr_dunyasi hesabından yapılacak yayında, ilk romanı “Dışardakiler” hakkında merak edilenleri ilk kez yanıtlayacak. Şebnem Burcuoğlu’nun moderatörlüğünü üstlendiği canlı yayında “İnsanın Özüne Dönmesi” konusu da ele alınacak.

D&R’dan “Aşk” dolu sohbet
Gazeteci ve yazar Kürşat Başar, 12 Şubat Cuma günü saat 21.00’da Selda Güleç ile “Mutlu aşk var mı?” sorusuna @dr_dunyası hesabında gerçekleşecek canlı yayında yanıt arayacak. Her kuşağın severek okuduğu “Dışarda Kötülük Vardı” kitabıyla okurların beğenisini toplayan Başar, Güleç ile unutulmayacak bir sohbete imza atacak. D&R Home’un birbirinden keyifli canlı yayınlarını @dr_dunyasi hesabından takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL