• Geri dön

  • 1.189 Görüntülenme

  • 351 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


• İklimlendirme sektörünün öncü markalarından Bosch Termoteknoloji, Matlı Yem Fabrikası’na Universal Buhar Kazanı CSB’nin Türkiye’deki ilk kurulumunu gerçekleştirdi.

Bosch Termoteknoloji, endüstriyel çözümleri ile Türkiye’nin farklı bölgelerinde önemli projelerde yer almaya ve geniş ürün gamıyla müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. Son olarak 150 yıllık endüstriyel kazan teknolojisi tecrübesiyle Bosch Termoteknoloji, Ankara Polatlı’da yer alan Matlı Yem Fabrikası’na yüksek verimli sistem kurulumu gerçekleştirildi. Türkiye’nin sayılı yem, gıda ve tam yağlı soya üretimi, mısır kurutma ve hammadde ticareti alanlarında faaliyet gösteren Matlı Yem tesislerine 2020 yılında Bosch Universal Buhar Kazanı CSB’nin ilk devreye alması yapıldı. Bosch Termoteknik, iş ortağı Bursa ticari bayisi Meta Teknoloji’yle birlikte yürüttüğü projenin sistem kurulumunu da yaparak yoğuşma ekonomizörü sayesinde tesis işletmesinden önemli verim elde etti.

Çevre ve enerji kaynaklarının korunması için en verimli sistemler
Günümüzde, küresel ısınma ve enerji kaynaklarının azalmasıyla yüksek verimli sistemler kurma hedefi daha da ön plana çıkıyor. Bosch Termoteknoloji Endüstriyel Sistem profesyonelleri; bu kapsamda tüm paydaşları, planlamacıları ve saha mühendisleri ile birlikte uygulamacı firmalarına sunduğu buhar kazanları, ısı geri kazanım ekipmanları, otomasyon ve yenilebilir enerji sistem entegrasyonlarıyla çevreyi ve değerli kaynakları koruduklarının altını çiziyor. Bosch Termoteknoloji Ticari ve Endüstriyel ürünleri hakkında detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL