• Geri dön

  • 463 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


“Bize her gün 14 Şubat”

Benderlioğlu çifti D&R Home’da sevenleriyle buluştu!

Sevilen oyuncular Ceren ve Emir Benderlioğlu çifti, Sevgililer Günü’ne özel olarak @dr_dunyası’nda düzenlenen canlı yayında aşk ve ilişkiler üzerine sohbet etti. On bir yıllık evliliklerini bir kız çocuğuyla taçlandıran ikili, D&R’ın ilişkilerindeki özel yerinden de bahsetti.

Ekranların sevilen yüzleri Ceren ve Emir Benderlioğlu, Sevgililer Günü’nde D&R Home’da buluştu. “Ne Umduk Ne Bulduk” başlığı altında sohbet eden ikili, geçmişten günümüze insan ilişkileri ve aşk üzerine değindi. Sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Benderlioğlu çifti, “Bize her gün 14 Şubat!” dedi.

“D&R’dan birbirimize hediyeler alırdık”

Evlilikleri ve aile yaşantıları hakkında konuşan çift, D&R’ın aşklarında çok önemli bir yeri olduğunu da itiraf etti. Evliliklerinin ilk zamanlarında birbirlerine alacakları hediyeleri D&R’dan seçtiklerini söyleyen Emir Benderlioğlu, “D&R bizim için çok önemli bir aşk mekanıdır. Evliliğimizin ilk yıllarında harçlık biriktirip birbirimize D&R’dan hediyeler alırdık. Birkaç saatimizi D&R’da geçirirdik. Bin bir emekle kazandığımız paralardan birbirimize hediyeler seçerdik. Ayrıca D&R kuyruğunda tanışıp evlenen çiftler olduğunu da biliyorum.” dedi. Sevgililer Günü’nün kendisi için çok önemli olmadığını söyleyen Ceren Benderlioğlu ise, “Bize her gün 14 Şubat. Ben zaten eşime hediyeler alıp her zaman şaşırtıyorum. Bu benim rutinim. Ben hediyemi bir hafta önceden aldım. Bugün benim için çok özel değil ama kızımın ve eşimin olduğu her güne şükrediyorum. Evlilik yıl dönümleri ve doğum günleri benim için daha önemlidir.” ifadelerini kullandı.

“Sevgi doğaldan gelir, planlı yapılmaz”

Eşinden “Sevgiyi nasıl hayatımıza yayabiliriz?” sorusuyla karşılaşan Ceren Benderlioğlu, “Sevdiğiniz kişiyle karşılıklı olarak birbirinize layık olmalısınız. Sevgi doğaldan gelen bir şeydir. Planla yapılacak bir şey değil. Varoluşu sevdiğin zaman sevgi zaten hayatının her alanına yayılıyor. Sevgi böyle büyüyüp, genişliyor. Neyi beslersen orası yeşerir hani... Negatifi beslersen orası yeşerir ama sevgiyi beslersen sevgi hayatında daha fazla yer edinir. Ben evimde beslediğim çiçeklerimizi bile sevgiyle beslerim. Yaşam biçiminizin kaynağı sevgiyse bir şekilde yayılıyor ve bütün hayatınızı sarıyor. Varoluşu sevmek önemlidir.” diyerek herkesin içini ısıtacak bir cevap verdi.

“İlk kez korku filminde başrol oynamak istedim”

Pandemi sürecinde evde bolca kitap okuduklarını da belirten Ceren Benderlioğlu, “Bu süreci çok fazla kitap okuyarak geçirdim. Kişisel gelişim ve psikolojik kitaplar okudum. Deniz Erbulak’ın Adak adlı romanını okurken bütün hücrelerimde hissettim. Hayatımda ilk defa bir korku romanını okuduktan sonra ‘filmi çekilse de başrolde oynasam’ dedim. Çünkü bizlere yıllardır anlatılan korku hikayeleri gibi etkileyiciydi. Okuyup sevdiğim bütün kitapları Instagram sayfamdan paylaşıyorum. İclal Aydın’ın kitapları çok güzel. Bizleri o güzel Ayvalık’a götürüyor. Üç Kız Kardeş’i çok sevdim.” dedi.

"Ailemle evde vakit geçirmeyi seviyorum”

İçerisinde olduğumuz pandemi sürecinden dolayı ailesiyle evde vakit geçirmekten memnun olduğunu dile getiren Emir Benderlioğlu, “Böyle bir süreçten geçeceğimiz aklımın ucuna gelmezdi. Pandemi süreci beni etkilemedi. Çünkü ben zaten ailesiyle evde zaman geçirmeyi seven bir insanım. Geçmişte bu zamanların yaşanacağını söyleselerdi -Gönder gelsin- derdim. Benim için problem yok.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL