• Geri dön

  • 194 Görüntülenme

  • 10 Haber

  • 35 İşletme görüntülenme


Küresel otel zinciri YOTEL’in İstanbul Havalimanı’ndaki otelinin mutfağı deneyimli şef Sercan Dikmen’e emanet.

Uluslararası lüks otel zinciri YOTEL’in 2019 yılından bugüne İstanbul Havalimanı’nın hem kara hem de hava bölümlerinde YOTEL ve YOTELAIR markaları ile hizmet veren otelinin yeni şefi Sercan Dikmen oldu. İki yıldır yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği YOTEL İstanbul’un mutfağı bundan sonra hem Türkiye’de hem de yurtdışında önemli zincir otellerde deneyim kazanmış şef Sercan Dikmen’e emanet edilecek.

Şef Dikmen 16 yıl boyunca Çırağan Palace Hotel Kempinski, Hilton, Dedeman Grubunun çeşitli otelleri, Swissotel, Renaissance Bosphorus Hotel ve son olarak Kuwait Hoe’da edindiği deneyimleri YOTEL İstanbul’un misafirlerine sunacak.

İtalyan, Fransız, Meksika ve Türk mutfağında uzmanlıkları olan Şef Sercan Dikmen, yeni bir menü ile zenginleştireceği YOTEL mutfağını, uzun yolculuklardan etkilenen bünyeleri güçlendirecek “jetlag” dostu tarifler ile de destekleyecek.

YOTEL Komyuniti Restaurant & Bar’da Şef Dikmen imzası
İstanbul Havalimanı’ndaki konforlu ve şık ortamıyla Türk ve dünya mutfaklarının en iyi örneklerini misafirlerine sunan YOTEL Komyuniti Restaurant & Bar, havayolu ve uçuş sınıfı gözetmeksizin tüm yolculara VIP deneyimi sunuyor.

YOTEL Komyuniti Restaurant & Bar’ın menüsü seyahat eden kişilerin ihtiyaçları ve jetlag ihtimalleri gözetilerek özenle tasarlanıyor ve hazırlanıyor. Şef Dikmen’in mevsimin en taze ürünlerini modern bir konseptle yorumlandığı YOTEL menüsü, farklı yöresel mutfaklardan esinlenerek yarattığı eklektik lezzetleriyle misafirlerini gastronomik bir yolculuğa çıkarıyor. Zengin açık büfe kahvaltının hemen ardından mevsimin taze sebze ve meyvelerinin kullanıldığı menüsüyle sağlıklı ve lezzetli taze içeriklerden oluşan rafine füzyon bir mutfaktan seçkiler sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL