• Geri dön

  • 396 Görüntülenme

  • 7 Haber

  • 2.327 İşletme görüntülenme


11 baharatlı gizli tarifi ile ayrıştırıcı lezzete sahip KFC Türkiye, iştah kabartan yeni reklam filmiyle izleyenleri lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Tek bir ısırığın, bambaşka bir dünyanın kapılarını açtığı bu film, Demet Akbağ’ın anlatımı ile lezzeti doruklara taşıyor.

Filmde ünlü oyuncu Demet Akbağ, KFC tavuğundan aldığı ilk ısırık ile bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayan Murat karakterine ve izleyenlere KFC Korosu eşliğinde sesleniyor. Murat’ın, taptaze çıtır tavukları her ısırışında deneyimlediği lezzet şöleni izleyicilerin de iştahını kabartıyor.

KFC Türkiye olarak hem kalplerde hem de zihinlerde yer kazanmak istediklerini, bunun için de stratejilerini misafir iç görüleri etrafına ördüklerini vurgulayan KFC Türkiye CMO’su Özkan Özyavuz; yeni reklam filmi için “Düzenli olarak yürüttüğümüz tüketici araştırmalarımızın sonucunda; lezzetimizin en ayrıştırıcı özelliğimiz olduğunu görüyoruz. Bunun en temel nedeni; mutfağımızda, başta tavuklarımız olmak üzere tamamen taze ürünler kullanmamız. Taze ürün kullanımımızdan ve gizli tarifimizden kaynaklı bu gücümüzü odak noktamız haline getirerek, yeni iletişim kampanyamızda izleyicileri lezzet yolculuğuna çıkarmak istedik” dedi.

Televizyon, açık hava, Youtube, sosyal medya ve tüm dijital platformlarda yürütülecek olan kampanyanın reklam filmi Blab İstanbul’un imzasını taşıyor. Yapımını Hann Medya’nın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Mustafa Kotan oturuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL