• Geri dön

  • 196 Görüntülenme

  • 176 Haber

  • 37 İşletme görüntülenme


Lüleburgaz’da haftalık pandemi raporu

Lüleburgaz Belediyesi’nin her hafta düzenli bir şekilde yayınladığı pandemi ve sosyal yardım raporu yayınlandı.

Lüleburgaz Belediyesi’nin şeffaf ve hesap verebilirlik ilkesi kapsamında her hafta düzenli bir şekilde duyurduğu “Haftalık Pandemi ve Sosyal Yardım” raporu yayınlandı. Raporda nakdi destekte bulunulan aile sayısından dağıtılan maske sayısına, denetlenen iş yeri sayısından kullanılan dezenfektan sayısına kadar birçok konu şeffaf bir şekilde vatandaşa duyuruluyor.

43 aileye daha destek

Korona virüs salgını boyunca geliri olmayan, ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye destek olan Lüleburgaz Belediyesi, 22-26 Şubat tarihleri arasında 43 aileye daha nakdi destekte bulundu. Bununla birlikte belediyenin “İyilik elden ele” sloganıyla hizmete sunduğu Sevgi Mağazası’ndan da 5 aile 54 parça giyecek alarak faydalandı.

9 bin 459 adet maske

Bununla birlikte Lüleburgaz Belediyesi belediye hizmet binası ve pazar yerlerinde gerek personel gerek vatandaşa olmak üzere toplam 9 bin 459 maske ile bin 500 adet eldiven dağıttı. Öte yandan korona virüsle mücadele kapsamında bir haftada toplam 150 litre dezenfektan kullanıldı. Tüm bunlarla birlikte 2 mahallede çöp konteynerleri deterjanlı suyla dezenfekte edildi.

169 iş yeri denetlendi

Gerçekleştirilen tüm bu çalışmaların yanı sıra Zabıta Müdürlüğü ekipleri bir haftada toplam 169 adet iş yerinde denetim gerçekleştirdi. Ekipler, iş yerlerinde korona virüse karşı alınan önlemleri yerinde inceledi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL