• Geri dön

  • 1.115 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


‘Taptaze Çiçekler En Şık Vazolarla Buluşuyor’

TAPTAZE ÇİÇEKLERLE SÜSLENMİŞ FLORAL ALAN PAŞABAHÇE MAĞAZALARI DENEYİM MAĞAZASINDA

Ev ve yaşam alanları için sunduğu binlerce fikir ve öneri ile hayatı güzelleştiren Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasını İstanbul Erenköy’de hizmete açtı. Müşterilerin yeni koleksiyonları deneyimlerken aynı zamanda keyifli vakit geçirmelerini sağlayan Paşabahçe Mağazaları deneyim mağazası, floral alanı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Çiçek ve bitkilerle donatılan bu alanda, seçeceğiniz vazolarda istediğiniz canlı çiçeklerle kendi aranjmanlarınızı oluşturabilir ve hediye seçeneklerini yine mağazadan satın alığınız taptaze çiçeklerle zenginleştirebilirsiniz. Mağaza ayrıca seçeceğiniz en güzel çiçekleri, en şık vazolarda istediğiniz adrese teslim hizmeti de sunuyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın, Türkiye’deki mağazacılık anlayışına yepyeni bir soluk getiren ve dijital çözüm ve hizmetlerle geliştirdiği İstanbul Erenköy’deki ilk deneyim mağazası, müşteriler için alışveriş sürecinin her anında mükemmel bir deneyim sunuyor. Alışverişlerin hızlı, kolay ve keyifle yapılmasına imkan tanıyan mağazada, müşteriye kendini özel hissettirecek ve hayatlarına dokunacak yaşam alanları da bulunuyor.

Deneyim mağazasının -1 katında yer alan ve mağazanın en dikkat çeken bölümlerinden biri olan taptaze çiçek ve bitkilerle donatılmış floral alanda samimi, rahat ve doğal bir ortam müşterileri bekliyor.

Mağazayı ziyaret edenlerin daha uzun zaman geçirmek isteyecekleri, kafe ortamından daha fazlasını deneyimleyebileceği floral alanda müşteriler seçecekleri saksı, vazo veya herhangi bir üründe istedikleri canlı çiçeklerle kendi aranjmanlarını oluşturabiliyor. Böylece hediye seçeneklerini yine mağazadan satın alacakları taptaze ve mis kokulu çiçeklerle zenginleştirebiliyor. Hayat En Güzel Hediye sloganı ile yaşam mekanlarını güzelleştiren Paşabahçe Mağazaları, “Gift For You İstanbul”un taptaze ve rengarenk çiçeklerini en şık vazolarda istenen adrese teslim hizmetiyle buluşturuyor. Floral alan için ilerleyen dönemlerde mağazanın bu katında farklı atölye ve workshoplar yapılması da planlanıyor.

Floral alanda vakit geçirmek, ev ve yaşama dair binlerce fikir ve öneri için Paşabahçe Mağazaları’nın Bağdat Caddesi Erenköy’deki 3 katlı yepyeni deneyim mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL