• Geri dön

  • 1.602 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 63 İşletme görüntülenme


Baharın gelişiyle doğa yeniden canlanıyor, çiçek ve meyve kokuları da bizleri canlandırıyor. İçinizi ferahlatacak, baharı teninizde yaşatacak çiçek ve meyve kokularının hâkim olduğu binlerce parfüm seçeneği, stilin adresi Morhipo.com’da sizleri bekliyor.

Güneş yüzünü daha fazla göstermeye ve havalar ısınmaya başladıkça baharatlı ve yoğun kokular tercih etmek yerine, çiçek ve meyve kokan hafif parfümleri tercih etmek kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlıyor. Parfümde de her stile uygun seçenekler sunan Morhipo, baharın ferah kokularını teninize yansıtıyor.

Hafif kokuların ciltte daha az kalıcı olduğu yanlış algısını yıkan ve muhteşem bahar ferahlığını cildinizde hissettiren kokularıyla Marc Jacobs’tan Dior ve Lancome’a, Gucci’den Calvin Klein ve Dolce & Gabbana’ya kadar birçok marka ile cildiniz de baharla birlikte çiçek açıyor. Teninize uygun olarak seçebileceğiniz, stilinizin imzası haline gelecek parfüm alternatifleri için Morhipo’yu ziyaret edebilirsiniz.

Baharda Parfüm Seçiminiz için Morhipo’nun Önerileri:

Marc Jacobs Daisy Parfüm: Üst notasında ahududu, greyfurt, armut, orta notasında menekşe, alt notasında yabani gül ve sedir ağacı bulunan bu zarif ve büyüleyici parfüm ilkbahar ve yaz ayları için mükemmel bir seçenek.

Chloé Rose Tangerine Parfüm: İçeriğindeki eşsiz gül notası ile harmanlanan turunçgil aroması beklenmedik meyvemsi bir koku sunuyor; taze alt notalara sahip siyah Frenk üzümü kokunun karakterine yön verirken, ışıltılı turunçgil esansı kokuya enerjik ve canlı bir hava katıyor. Sedir ağacı ve beyaz amberin birlikteliğinden Akdeniz’de bahar esintisi hafifliğinde bir koku ortaya çıkıyor.

Miss Dior Parfüm: Grasse gülü ve zambak kokularının adeta vals yaptığı bu parfümde, ilkbahar ve yaz ayları için canlandırıcı etkisiyle kendinizi çiçek bahçelerinin içinde kaybolmuş gibi hissettirecek bir bileşim ortaya çıkıyor.

Lancome La Vie est Belle Parfüm: Bu muhteşem koku, iris, portakal çiçeği, yasemin, zambak özütü, bergamot ve paçulinin ince lezzetleri ile sağlanıyor. Lancome bu özel kokuyla tatili özleyenlere şehirde tatil sarhoşluğu yaşatmaya hazırlanıyor.

Gucci Bloom Parfüm: Kadınların özgürlüğünü, canlılığını ve farklılıklarını kutlamak için tasarlanmış ikonik Gucci Bloom, içeriğindeki kasnı otunun yeşil ferahlığı ve siyah üzüm tomurcuklarının canlılığı sayesinde her zorluğun üstesinden gelen, küllerinden tekrar tekrar doğan, her baharda çiçek açan kadınlardan ilham alıyor. Calvin Klein One: Hem kadınlar hem de erkekler için canlandırıcı bir etkiye sahip bu unisex parfüm yeşil notalar, meyveler ve turunçgillerle dolu bir açılış, papaya meyvesi ile egzotik bir dokunuş kazanıyor. Temiz, taze, çiçeksi ve hafifçe tatlı bu parfüm, enerjinizi ve modunuzu yükseltirken şu sıralar baharın ve güneşin pozitifliğini kokunuzla yansıtmanıza fırsat sunuyor.

Dolce & Gabbana Light Blue: Tazeleyici turunç ve hafif baharat ile harmanlanan bu koku üst notasındaki Sicilya Mandalinası, donmuş greyfurt kabuğu ile doğanın tadını alan bir koku.

Ürünler:

• Marc Jacobs Daisy Parfüm: 125 ml, 1.019,00 TL
• Chloé Rose Tangerine Parfüm: 50 ml, 804,00 TL
• Miss Dior Parfüm: 50 ml, 849,00 TL
• Lancome La Vie est Belle Parfüm: 50 ml, 750,00 TL
• Gucci Bloom Parfüm: 50 ml, 544,00 TL
• Calvin Klein One Parfüm: 200 ml, 215,17 TL
• Dolce & Gabbana Light Blue: 75 ml, 685,00 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL