• Geri dön

  • 493 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 111 İşletme görüntülenme


Kocaman Balıkçılık ürünleri Türkiye genelindeki 1365 Migros mağazasında 
Birbirinden lezzetli deniz ürünleriyle sofraları birer ziyafete dönüştürmek isteyenlerin markası Kocaman Balıkçılık, Türkiye’nin her noktasında olma yolunda ilerliyor. Bu bakış açısıyla 1365 farklı noktadaki Migros mağazasında Private Label ürünleriyle tüketicileriyle buluşan Kocaman, Jumbo Karides Söğüş, Ahtapot Söğüş, Marmara Karides Söğüş Torik Lakerda, Deniz Ürünleri Salatası ve XL Extra Large Karides’lerini lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor. 

Kocaman Balıkçılık, en lezzetli deniz ürünleriyle hazırlanacak görkemli sofraların mimarı olmaya tüm hızıyla devam ediyor.

Bu farkındalıkla Türkiye’nin her noktasında olma hedefiyle stratejisini oluşturan Kocaman, Private Label ürünleriyle de tüketicileriyle buluşuyor. 1365 farklı noktadaki Migros mağazasında Jumbo Karides Söğüş, Ahtapot Söğüş, Marmara Karides Söğüş Torik Lakerda, Deniz Ürünleri Salatası ve XL Extra Large Karides’lerini lezzet tutkunlarının beğenisine sunan Kocaman Balıkçılık, enfes lezzetler oluşturmanıza yardımcı oluyor.

En lezzetli deniz ürünleriyle sofralarını bir ziyafete dönüştürmek isteyenlere seslenen Kocaman Balıkçılık, sofralarının vazgeçilmezi yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL