• Geri dön

  • 917 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 3.330 İşletme görüntülenme


Birbirinden güzel menüleriyle benzersiz lezzetler arayanların vazgeçilmez adresi olan Domino’s’un, 13 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak Ramazan Kampanyası cazip fırsatlarla iftar sofralarına lezzet katıyor. Domino’s eve serviste; pizza, tavuk topları ve patates gurme ile Küçük Boy Paketos’u 27.99 TL’ye, Orta Boy Paketos’u 37.99 TL’ye ve Büyük Boy Paketos’u 52.99 TL’den başlayan fiyatlarla sunarak, lezzet tutkunlarına dev bir sofra kuruyor. Ayrıca özel iftar sofraları için ekonomik tavuk kovalarını 24.99 TL’ye, hem iftara hem sahura yakışan 2 adet Tostilla’yı 27.99 TL’den başlayan fiyatlarla, iftar sonrası tatlı keyfi için de 4 adet sufleyi 34.99 TL’den sunan marka, ileri tarihli sipariş özelliği uygulamasıyla da iftar sofralarının tam saatinde hazır olmasını sağlıyor.

Tadına doyulmaz birbirinden güzel lezzetlerini Ramazan Kampanyası’yla Domino’s severlere sunan Domino’s, Ramazan’ın bolluk ve bereketini iftar sofralarına taşıyor. Dominos’u’n 13 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak Ramazan Kampanyası kaçırılmayacak fırsatlarla Türkiye’ye enfes bir Ramazan sunuyor.

Paketos tek başına dev bir sofra
Domino’s, vazgeçilmez tatlarından dumanı üzerinde tüten istenilen çeşit nefis bir pizza, patates gurme ve tavuk toplarının bir araya geldiği Küçük Boy Paketos’u 27.99 TL’ye, Orta Boy Paketos’u 37.99 TL’ye ve Büyük Boy Paketos’u eve serviste 52.99 TL’den başlayan fiyatlarla sunarak, lezzet tutkunlarına dev bir sofra kuruyor. Domino’s, en sevilen lezzetlerini buluşturduğu Paketos’u temassız teslimatla kapınıza kadar getiriyor.

Tavuk kovalarıyla hem mideleri hem de kalpleri fethediyor
Sıcacık fırınlarında kızartmadan hazırladığı tavuk çeşitleriyle tavuğun kitabını yazan Domino’s; dumanı tüten, her damağa uygun ekonomik tavuk kovalarını özel iftar sofraları için 24.99 TL’den sunarak, lezzet avcılarının hem midelerini hem de kalplerini fethediyor.

Tostilla ile farklılığını ve ayrıcalığını hissettiriyor
Fenomen lezzeti Tostilla ile tüketicilere yeni bir deneyim yaşatan Domino’s, hem iftara hem sahura yakışacak bol malzemeli içerikle ve ustalıkla hazırladığı Tostilla’nın iki adetini 27.99 TL’den başlayan fiyatlarla sunarak, farklılığını ve ayrıcalığını hissettiriyor.

Dört adet sufle sadece 34.99 TL
Sıcacık, akışkan çikolatalı efsanevi lezzeti sufle ile adından söz ettiren Domino’s, tatlı tutkunlarını da unutmuyor ve iftar sonraları için eve serviste 4 adet sufleyi 34.99 TL’ye sunarak, hem damakları hem de cepleri şenlendiriyor.

İftar sofraları tam saatinde hazır oluyor
Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s’un ileri tarihli sipariş uygulamasıyla da kafalar rahat ediyor. Sipariş saat kaçta verilirse verilsin iftar sofraları tam saatinde hazır oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL