• Geri dön

  • 418 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, kültür, sanat ve eğlence tutkunlarını yepyeni fırsatlarla buluşturmaya devam ediyor. Kitaplarda kaçırılmayacak kampanyaların yanı sıra yeni çıkan kitaplar da şaşırtan indirimlerle D&R mağazalarında okurları bekliyor.

D&R, fırsat kampanyalarıyla kitaplıkların daha fazla kitapla dolmasına, edebiyat tutkunlarının daha fazla okumasına yardımcı oluyor. 18 Nisan’a kadar D&R mağazalarını ziyaret edenler, kitap sevgisini doyasıya yaşatan ikinciye %50 indirim kampanyasından faydalanıyor. D&R dünyasındaki birbirinden farklı ve ilgi çekici içeriklere sahip kitaplardan alanlar, ikinci kitaba yarı fiyatına sahip olma fırsatı yakalıyor!

Ayın yeni çıkanları
D&R, yüz binlerce yerli ve yabancı kitabın yanı sıra yeni çıkan kitapları da okurlarla buluşturuyor. D&R’ın yeni çıkanlar seçkisinde hem yetişkinler hem de çocuklar için ilgi çekici seçenekler bulunuyor. Yeni kitaplardan Emine Tavuz'un Düş Kefeni, Cemal Kurnaz'ın Milletin Şairi Mehmet Âkif ve Lisa Brennan Jobs'ın Gençlik Hatası: Steve Jobs’ın Öteki Kızı Olmak yetişkinlerin beğenisine sunulurken, çocuklar da Amber Benson'ın Disney Star Kötü Güçlere Karşı - Tılsımlı Sihir Kitabı, Peter H. Reynolds'ın Bir Şey Söyle! ve Varol Yaşaroğlu'nun Kral Şakir Çizgi Roman Albüm-2 kitaplarıyla buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL