• Geri dön

  • 1.412 Görüntülenme

  • 155 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


DÜNYA TATLISINA’ TEMALI ÜRÜNLER

“DÜNYA TATLISINA” EN GÜZEL HEDİYELER PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA

23 Nisan’da çocukları mutlu etmenin yolu Paşabahçe Mağazaları’ndan geçiyor. Paşabahçe Mağazaları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ‘Dünya Tatlısına’ temasına kattığı yepyeni ürünleri ile kutluyor.

Ev ve yaşam alanları için binlerce fikir ve öneri sunan Paşabahçe Mağazaları, çocuklara özel ‘Dünya Tatlısına’ temalı ürünleri ile bayram sevincini en eğlenceli şekilde yaşatıyor. Paşabahçe Mağazaları’nın ‘Dünya Tatlısına’ temalı ürünlerinde çocuklara özel tabaklardan kaselere, kupalardan çerçevelere kadar yüzlerce çeşit ürün yer alıyor.

Dünyanın en sevimli hayvanlarından koalanın resmedildiği Koala Seramik Kupa, Koala Seramik Kase, Koala Seramik Pasta Tabağı ve Koala Seramik Yumurtalık soft renkleriyle dikkatleri üzerine çekerken, Sarman Seramik Kupa, Sarman Seramik Pasta Tabağı ve Sarman Seramik Kase ise kedileri seven minikler için sofralara eğlence katıyor. Panda Seramik Pasta Tabağı, Panda Seramik Yumurtalık, Panda Seramik Kase ve Panda Seramik Kupa ise koleksiyonun en dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor.

Çocukların en unutulmaz anlarını resmetmek isteyenler için ise üzerinde ayıcık ve at figürlerinin yer aldığı Babybear Çerçeve ve Babyhorse Çerçeve pembe, mavi ve beyaz renkleriyle çocuk odalarına yeni bir soluk getiriyor. Bebeğinizin 12 aylık serüvenini en özel fotoğraflarıyla süslemek için ise Biryaş Çerçeve ön plana çıkıyor. Paşabahçe Mağazaları’nın ‘Dünya Tatlısına’ temalı ürünlerine sahip olmak için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL