• Geri dön

  • 509 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 916 İşletme görüntülenme


Yeni yılda yeni merkez ofis!
Birevim hız kesmeden büyümeye devam ediyor!

Türkiye ekonomisinin önemli yapı taşlarından olan gayrimenkul sektöründe faizsiz ve peşinatsız konut satışı hızla ön plana çıkıyor. Tasarrufa dayalı ev alma yöntemlerini farklılaştırarak, yeni bir devir açan Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, ”Ekonomik büyümemizin yolu; yatırım, üretim ve istihdamdan geçiyor. Altunizade’deki merkezimizi Ataşehir’e taşıdık. 5000 metre kare ve 8 katlı yeni merkez binamızı açtık. Her yıl yüzde 100’den fazla büyüme gerçekleştiriyoruz. Toplam 700 civarı çalışanımızla milli ekonomiye destek olarak, istihdama katkı sağlıyoruz” dedi. 

Ev sahibi olmak isteyenlerin bankalardan kredi kullanamadığı günümüzde, faizsizlik prensibine dayalı finansal çözüm modeli; ev sahibi olmak isteyenlere bir çıkış yolu sunarak, güçlü adımlarla ilerliyor.

Kendine özgü 4T teminat metoduyla başarılı sonuçlar elde eden Birevim’in büyümesinden bahseden Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Son açılan şubelerimiz; Afyon, İzmir Karabağlar, Bursa İnegöl, Hatay İskenderun ile birlikte toplamda 60 şubeye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki birkaç yıl içinde sektörün daha da büyüyeceğine ve toplumun her kesiminin ilgi göstereceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

Çiftçi, Birevim merkez binasında şuan için 100’e yakın çalışanla birlikte Tasarruf Akademi ile de yüzlerce çalışan istihdam ederken, ekonominin büyüme hedefine katkı sağladıklarına değindi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL