• Geri dön

  • 2.163 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Banabi’den 23 Nisan Kampanyası:

HER SİPARİŞE ÖZEL BASKI

KÜÇÜK PRENS HEDİYE

Yemeksepeti’nin online market ürünleri sipariş platformu Banabi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Küçük Prens kitap hediyesiyle kutluyor.

Yemeksepeti Banabi, 23 Nisan’da verilen siparişlerde Can Yayınları iş birliği kapsamında özel bir basımla hazırlanan Fransız yazar Antoine de Saint-Exupéry’nin Küçük Prens kitabını hediye ederek bayram coşkusuna ortak oluyor!

Yemeksepeti’nin online market ürünleri sipariş platformu Banabi, evde geçirdiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hem çocukları hem de kitapseverleri sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor. Her yaş grubunun en sevdiği kitaplar arasında yer alan Küçük Prens, Can Yayınları iş birliği kapsamında özel bir basımla Banabi kullanıcılarıyla buluşuyor.

Yemeksepeti Banabi, 23 Nisan’da verilen siparişlerde dünyanın en çok satan ve okunan kitaplarından biri olan ve her yaşta okuyanın mutlaka bir hayat dersi aldığı Küçük Prens’i hediye ediyor. Bayram coşkusunu ve sevincini evde yaşatmak isteyen Yemeksepeti Banabi, tüm çocukların bayramını Küçük Prens hediyesiyle kutluyor.

Yemeksepeti Banabi üzerinden verilen siparişler, hijyen ve sosyal mesafe önlemleri doğrultusunda hayata geçirilen “Temassız Teslimat” özelliğiyle ulaştırılabiliyor. Yemeksepeti Banabi, 29 ilde, 3 Milyon’a yakın tekil kullanıcıya 4 binin üzerinde ürün çeşidiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL