• Geri dön

  • 1.110 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 274 İşletme görüntülenme


• Easy UPS 3L, artık yeni 250, 300 ve 400 kVA UPS'lerle 250 kVA'dan 600 kVA'ya kadar çıkıyor

• Kompakt 3 fazlı UPS; konfigürasyon, kullanım ve servisi kolaylaştırıyor ve modernize ediyor

• Orta ve büyük ölçekli ticari binalar ve endüstriyel uygulamalar için ideal çözüm

• EcoStruxureTM ile bağlantılı olarak akıllı telefon aracılığıyla her zaman ve her yerde izleme ve servis desteğiyle yönetimi ve hizmetleri kolaylaştırıyor Rueil-Malmaison (Fransa), 20 Nisan 2021 – Enerji yönetimi ve otomasyonunda dijital dönüşüm lideri Schneider Electric, harici aküler için 250, 300 ve 400 kVA 3 fazlı Kesintisiz Güç Kaynakları (UPS’ler) eklemesiyle Easy UPS 3L serisini 250 kVA’dan 600 kVA’ya (400V) yükselttiğini duyurdu. Birçok ülkede mevcut olan Easy UPS 3L serisi, orta ve büyük ölçekli ticari binalara ve endüstriyel UPS uygulamalarına yüksek kullanılabilirlik ve öngörülebilirlik sunarak konfigürasyonu ve servisi kolaylaştırıyor ve modernize ediyor.

Kompakt, yer kaplamayan yapısı, yüksek kullanılabilirliğe sahip paralel, ihtiyaçtan fazlasını sunan tasarımı ve dayanıklı elektriksel özellikleriyle Easy UPS 3L, çok çeşitli ortamlardaki kritik ekipmanları güç kesintileri, dalgalanmalar ve ani artışlardan kaynaklanan hasarlara karşı koruyor. İşletme maliyetlerine öngörülebilirlik kazandırmak açısından %96’ya kadar verimlilik sağlıyor. Easy UPS 3L, geniş bir akü gerilimi yelpazesine sahip olup çok çeşitli akü konfigürasyonlarını barındırıyor. Farklı ortamlara entegre edilmesini kolay hale getiren çok çeşitli seçenekler ve aksesuarlarla birlikte sunuluyor.

Schneider Electric 3 Fazlı UPS Teklif Yönetimi ve Pazarlama Global Başkan Yardımcısı Mustafa Demirkol, “Schneider Electric, Easy UPS 3L’i geliştirerek, günümüzün bağlantılı işletmelerinde verimlilik, esneklik, öngörülebilirlik ve güvenilirliğe öncelik veren kolay, dayanıklı ve rekabetçi çözümler sunarak pazarın ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Easy UPS 3L, yapılandırması, kurulması, kullanılması ve servisiyle çok kolay bir çözüm sunuyor. Rekabetçi özellikleri, dayanıklılığı ve güvenilirliği artıran sağlam, hataları gideren, yer kaplamayan, alan tasarrufu sağlayan tasarımı ve optimize yapısının olağanüstü kombinasyonu sayesinde Easy UPS 3L, en uygun yatırımla iş sürekliliğini kolaylaştıran ideal seçimdir.”

Müşteriler, Easy UPS 3L’in kullanım süreci boyunca eksiksiz bir hizmet yelpazesi sunan Schneider’ın güçlü yerel servis uzmanı kaynaklarına sahip global servis ağından yararlanırlar. Easy UPS 3L’nin en iyi performans, güvenilirlik, güvenlik ve gönül rahatlığı ile kullanımı için doğru ve güvenli bir şekilde yapılandırıldığından emin olmak amacıyla kurulum servis hizmeti de satın alıma dahildir.

Kolay konfigürasyon, kullanım ve servisiyle Easy UPS 3L:

• Koruyucu kaplamalı baskı devre kartları, değiştirilebilir toz filtresi, birim güç faktörü ve güçlü aşırı yük korumasıyla zorlu ortamlarda dayanıklılık sağlayan Easy UPS 3L iş sürekliliği için güvenilir bir çözümdür.

• Daha az sistem karmaşıklığıyla sermaye maliyetleri yatırımından tasarruf sağlar.

• Yedeklilik ya da yükseltilmiş kapasite için çok yönlü mimari ve paralellik. Kapasite için paralel şekilde 5’e kadar UPS ya da yedeklilik için paralel şekilde 5 +1 UPS kurabilirsiniz.

• Opsiyonel ağ kartını satın aldığınızda EcoStruxure IT’nin bulut tabanlı şirket içi yazılım paketleriyle kolay izleme ve yönetimi mümkün kılar. Daha fazla bilgi için www.schneider-electric.com/ecostruxure-it adresini ziyaret edin ve EcoStruxure IT Expert izleme çözümünü 30 gün boyunca ücretsiz deneyin. Easy UPS 3L hakkında daha fazla bilgi almak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL