• Geri dön

  • 1.914 Görüntülenme

  • 211 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


BEYMEN, her yıl olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü için; dünyaca ünlü markaların göz alıcı ayakkabı ve çanta koleksiyonlarından zarif aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan niş parfümlere, kozmetikten ev koleksiyonlarına uzanan farklı kategori ve fiyat aralıklarında sayısız hediye seçeneği sunuyor.

Anneler Günü hediyenizi www.beymen.com adresinden ve BEYMEN aplikasyonundan seçebilir, aynı şehirde dilediğiniz adrese BEYMEN 24 Servisi ile 24 saat içinde ya da BEYMEN Adrese Teslim Servisi ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun en hızlı şekilde annenize ulaştırabilirsiniz. Dilerseniz 444 4 700’ü arayarak ya da whatsapp üzerinden hediye seçimleriniz için Beymen Hediye Danışmanları'ndan destek alabilirsiniz.

Stil Sahibi Anneler İçin:
Danteller, çiçek desenleri ve barok kumaşlardan oluşan göz kamaştıran tasarımlarıyla Dolce & Gabbana, çevre dostu tasarımlarıyla Stella McCartney, güçlü kadınlardan ilham alan Alexander McQueen, feminen ve bohem stiliyle Etro, lüks spor giyim kodlarını yeniden yazan Tom Ford’un aralarında yer aldığı pek çok dünya markasının yanı sıra dingin formların, feminen ve zarif tasarımları ile BEYMEN Collection konfor ve iyimserlikten ilham alan tasarımlarıyla Academia yeni koleksiyonundan sayısız hediye seçeneği ile BEYMEN’de sizleri bekliyor.

Ayakkabı ve Çanta Tutkunu Anneler İçin:
Alexander McQueen, Bottega Veneta, Aquazzura, Chloe, Brunello Cucinelli, Gianvito Rossi, Tod’s, Stella McCartney, Valentino, Salvatore Ferragamo, Manolo Blahnik’in aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların göz alıcı ayakkabı ve çanta modelleri BEYMEN’lerde… Annenizin tarzına çarpıcı bir dokunuş katabilir, geniş renk paleti, farklı doku ve stilleri ile ürün gamını genişleten BEYMEN Çanta’nın zamansız modelleri ile annenizin kombinlerini zenginleştirebilirsiniz.

Parfüm Seven Anneler İçin:
Anneler Günü için etkileyici kokuları ve göz alıcı şık şişeleri ile exclusive olarak BEYMEN’lerde satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Eşsiz çiçek notaları ile Mizensir Poudre d’Or, Amouage Portrayal Woman, Creed Spring Flower, Roja Enigma Pour Femme, Parfums De Marly Delina La Rose ile annenizin başını döndürebilirsiniz.

Aksesuar Seven Anneler için:
BEYMEN’de aksesuar tutkunlarıyla buluşan Aida Bergsen, Melis Göral, Begum Khan, Peracas, Mers, Kısmet by Milka, Be Goddes, Ninon’un aralarında yer aldığı pek çok takı ve mücevher markasının birbirinden şık ve zarif tasarımları; Helene Berman London, Inverni, Kate Cate, Ferruccio Vecchi’nin hasır şapkaları; Etro ve Dolce&Gabbana’nın renkli fularları arasından annenizin zevkine uygun seçimler yapabilirsiniz.

Dekorasyon Tutkunu Anneler için:
Fornasetti’nin ikonik portrelerle süslenen dekoratif tabak ve objeleri, Vista Alegre Atlantis’in şık sofra ürünleri, Casalto, Bosa ve Des Pots’un göz alıcı seramik vazoları, Voluspa’nın şık ambalajı ve büyüleyici notalara sahip bitkisel mumları, Etro Home’un ikonik şal desenli ev tekstili ürünleri gibi ünlü markaların farklı fiyat aralıklarındaki BEYMEN Home alternatifleri arasından Anneler Günü hediyenizi seçebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL