• Geri dön

  • 1.879 Görüntülenme

  • 208 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Doğadan, keşfetmenin heyecanından, hızla değişen dünyadan ve sanattan ilham alan BEYMEN Club 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, Anneler Günü için farklı fiyat alternatiflerindeki yüzlerce hediye seçeneği sizleri bekliyor.

Anneler Günü hediyenizi ile www.beymenclub.com adresinden ve BEYMEN Club uygulamasından seçebilir, BEYMEN Adrese Teslim Servisi ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun en hızlı şekilde annenize ulaştırabilirsiniz.

Romantik Anneler İçin:
Romantik tasarımları tercih eden anneler için BEYMEN Club 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’ndaki simli trikolardan saten baskılı sweatshirtlere, romantik dantel ceketlerden çiçek desenli pilise eteklere ve askılı elbiselere uzanan yüzlerce hediye seçeneği arasından hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

Casual Chic Annelere:
Rahat ve konforlu parçaları kombinlemeyi seven anneler için; BEYMEN Club’ın bahar tonlarındaki keten gömlek ve şort takımları, çizgi detaylı trikoları, pastel tonlardaki denim montları, sloganlı sweatshirtlerine göz atmayı unutmayın.

Sportif Anneler İçin:
Günün her anına uygun sportif ve şık seçenekler sunan BEYMEN Club Activewear Kapsül Koleksiyonuİ; sezonun dinamik siluetlerine imza atan hibrit sweatshirtlerden basic tank toplara, performans kumaşlarla hazırlanmış taytlardan konforlu pantolonlara uzanan tasarımları ile anneler için aktif ve enerji dolu bir yaz müjdeliyor.

Aksesuar Seven Anneler İçin:
BEYMEN Club Kadın 2021 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun aksesuar grubunda yer alan şık el portföyleri, sırt çantaları, konforlu sneaker’lar, sezonun vazgeçilmezi espadril ve sandaletler annenizin kombinlerine zarafetle eşlik etmek için www.beymenclub.com adresinde ve BEYMEN Club uygulamasında sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL