• Geri dön

  • 1.878 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 1.550 İşletme görüntülenme


Bu Ramazan Ayında da Sofraların Vazgeçilmezi Güllaç ve Ramazan Pidesi

Evde geçirdiğimiz bu Ramazan ayında Yemeksepeti, iftar ve sahur sofralarını eksik bırakmadı. İftar ve sahur saatlerinde sipariş sayılarında artış yaşanırken, Ramazan’a özel hazırlanan binlerce indirimli menüye eklenen ramazan pidesi ve güllaç siparişi en çok artan ürünler arasında yer aldı.

Ramazan ayında sevdikleriyle iftar sofralarında buluşamayanları Yemeksepeti yalnız bırakmıyor. Ramazan ayının ilk haftasında değişen yemek siparişi eğilimlerini açıklayan Yemeksepeti, her yıl olduğu gibi iftar ve sahur vakitlerine yakın saatlerdeki yemek siparişlerinde artış gözlemlendi.

Yemeksepeti’nin her Ramazan ayında uyguladığı “iftara gelsin” özelliğiyle kullanıcılar, iftar vakti için önceden sipariş verebiliyorlar ve her ile özel düzenleme ile iftar saatinde siparişlerini alabiliyorlar.

İftar sofralarının vazgeçilmezi lahmacun ve güllaç oldu

İftarda en çok lahmacun, mercimek çorbası ve pide tercih edilirken, sahurda da en çok lahmacun sipariş verildi. Sahur sofralarının favori içeceği ise ayran oldu. Mercimek çorbasının yanı sıra ezogelin çorbası da iftar sofraları için en çok tercih edilen ilk 10 lezzet arasında yer aldı. Geleneksel Türk tatlarının da siparişlerinin iki kat artarak Ramazan sofralarına eşlik ettiği görüldü.

Ramazan pidesi ve güllaç siparişleri en çok satanlar sıralamasına girdi

Genelde fırından almaya alışkın olduğumuz Ramazan pidesi, evlerde kaldığımız bu Ramazan ayında Yemeksepeti siparişlerde yer aldı. Diğer yandan iftar sofrası denilince ilk akla gelen tatlı güllaç da ramazana özel menülere eklendi. Yemeksepeti’nin Ramazan ayına özel binlerce indirimli menü içerisinde yer alan ramazan pidesi ve güllaç siparişlerinde çok ciddi bir artış yaşandı. Tatlı siparişlerinde güllacı, baklava, sütlü nuriye ve tulumba tatlısı takip etti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL