• Geri dön

  • 2.210 Görüntülenme

  • 205 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork; zengin bir renk skalasının eşlik ettiği stil sahibi tasarımlarından rafine Shoes&Bags seçkisine uzanan geniş ürün yelpazesiyle Babalar Günü için favori hediye destinasyonu oluyor.

Koleksiyona ait görsellere https://we.tl/t-oIjGSRGXrV linkinden ulaşabilirsiniz.

NetWork, stil sahibi erkeklere yönelik modern ve rafine tasarımlarıyla, seçimlerinde şıklık ve konfora önem veren babalar için en özel hediye alternatiflerini sunuyor. Saks mavisi, fıstık yeşili, hardal sarısı gibi canlı renklerin yanı sıra beyaz, ekru, kahve ve haki gibi natürel tonların hakimiyetindeki koleksiyonda; rengarenk polo yaka tişörtler, keten gömlekler ve şortlar kaliteli kumaşları ve dikkat çekici detayları ile öne çıkıyor. Non-iron ve kısa kollu desenli vual gömlekler babalara zamansız bir stil sunarken, rahat kalıplarıyla fark yaratan NetWork Leisure koleksiyonunda şort-tişört takımları, ev giyimi şıklığına estetik bir dokunuş katmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

NetWork’ün minimal çizgilerle tasarlanmış Shoes&Bags seçkisi de Babalar Günü için başlı başına bir hediye destinasyonu özelliği taşıyor. Pastel tonlarda süet loafer’lar, doğallıktan referans alan espadriller ve sadeliğin güçlü etkisini ortaya koyan sneaker’lar, her kombine uyum sağlayarak kendinden emin görünümlere imza atıyor. Lüks detaylarla hareketlendirilmiş deri ve süet çantalar ve siyah, beyaz, taba tonlarındaki şapkalar ise sportif kimliğiyle öne çıkan babalara hitap ediyor.

Tüm hediye seçeneklerini ve daha fazlasını keşfetmek için Network.com.tr ve NetWork mağazalarına davetlisiniz.

Instagram: @NetWorkOnline

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL