• Geri dön

  • 524 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.724 İşletme görüntülenme


Ege’nin serin mavi sularından Akdeniz’in yeşiline, doğanın en güzel renklerinin bin bir tonuna şahit olacağınız huzur dolu bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, kendini serin sulara bırakmak için sabırsızlanan misafirlerine Haziran ayına özel indirim fırsatları sunuyor.

Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, seyahat tutkunlarına birbirinden avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti, misafirlerine özel kişi başı 260 TL’den başlayan fiyatlarla erken rezervasyon avantajları sunuyor. 24 Mayıs son tarihli erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak ve diğer fırsatlar hakkında detaylı bilgi almak için, https://www.tatilsepeti.com/erken-rezervasyon-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Akdeniz’de unutulmaz bir macera
Güneşin keyfini çıkarabileceğiniz erken rezervasyonlu tatil beldelerinin başında, Akdeniz’in muhteşem iklimini doyasıya yaşayabileceğiniz Antalya yer alıyor. Erken tatil fırsatları sayesinde Antalya’nın pek çok beldesini keşfedebilir, çeşitli aktivitelerle tatilinizi unutulmaz bir maceraya dönüştürebilirsiniz.

Kendinizi yeniden keşfetmenin adresi: Ege
Ege tatili denince akla gelen ilk destinasyon ise, şüphesiz yeşilin huzurunda kendinizi yeniden keşfedeceğiniz Marmaris otelleri oluyor. Marmaris bölgesinde butik ve apart oteller olduğu gibi oldukça lüks, konforlu ve uygun fiyatlı 5 yıldızlı oteller de mevcut.

Su sporları ve rüzgâr sörfü meraklıları
Dolu dizgin eğlenceleri, birbirinden renkli plajları ile Alaçatı, erken rezervasyon döneminde de en çok tercih edilen konaklama merkezlerinden olmaya devem ediyor. Ultra her şey dahil oteller olduğu gibi, yalnızca oda kahvaltı olarak hizmet veren butik oteller de Alaçatı’nın renkli tatil anlayışının içerisinde yerini alıyor. Özellikle su sporlarına ilgili, rüzgar sörfü yapmaya meraklıysanız, Alaçatı tam da aradığınız yer olabilir.

Bir diğer seçenek ise, yeşil ile mavinin buluştuğu, ülkemizin en popüler tatil beldelerinden Bodrum… Erken dönem kampanyalarından yararlanarak, bütçenize en uygun fiyatlarla, en cazip taksitli ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Axess’e özel +4 taksit erteleme fırsatı
Misafirlerine, Haziran ayına özel ekstra indirim fırsatları sağlayan Tatilsepeti, aynı zamanda 31 Mayıs’a kadar yapılan alışverişlerde Axess’e özel, +4 taksit erteleme fırsatı sunuyor.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, yaz döneminde de misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL