• Geri dön

  • 336 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Yaşam Alanlarının Estetik Tamamlayıcıları; Doğtaş Sehpalar

Farklı zevk ve ihtiyaçlara cevap veren Doğtaş sehpalar, salonlarda ve evde yaratılan yeni nesil çalışma alanlarında şık ve fonksiyonel bir dokunuş sunuyor.

Doğtaş imzalı farklı tasarım ve materyal kullanımına sahip sehpalar, yaşam alanlarının dekorasyonunu tamamlayan fonksiyonel parçalar olarak göz dolduruyor. Farklı ihtiyaçlara çözüm sunan pratik yan sehpalar;

Oturma ve çalışma alanlarındaki kısıtlı noktalarda kullanım sağlayan yan sehpa modelleri, dekoratif ve fonksiyonel özellikleriyle tercih ediliyor. Üçlü zigon ya da tekli olarak kullanılabilen Lori yan sehpa, uçları bronz kaplama metal ayakların taşıdığı laminant kaplama tablalarıyla göz dolduruyor. Modern iskeletiyle dikkat çeken Nuna yan sehpa ise, ceviz sıvama tablasının şıklığıyla dikkat çekiyor. Lilith yan sehpa, cam tablasının altında yer alan gazete, kitap ya da evrak için ayrılmış bölmesiyle estetik ve fonksiyonel tasarımıyla öne çıkarken, üçlü zigon Miu sehpalar, yeşil ve tonlarındaki estetik tablaları ve gold kaplama pabuç detayıyla yaşam alanlarına ferahlık vadediyor.

Oturma alanlarının olmazsa olmazı orta sehpalar;

Tekli, ikili, üçlü ya da yan sehpa ile kombineli olarak farklı tercihlerin cevabı olan Doğtaş imzalı orta sehpalar, oturma alanlarına estetik ve fonksiyonel bir dokunuş sağlıyor. Arora üçlü, Juno ve Aura ikili orta sehpalar şık tablaları ve ferah kullanımlarıyla dikkat çekerken, Amon sehpalar ise dikdörtgen ve kare orta sehpa alternatifine ek olarak yan sehpa takımıyla uyum sağlıyor. Metal üst ayakların taşıdığı masif kayın panele sahip Lilith orta sehpa, yan sehpasıyla uyumlu alt bölmesiyle dekorasyonda farklı tasarım arayanlar için adeta bir arzu nesnesi.

Doğtaş, EvindeGör uygulamasının da aktive olduğu www.dogtas.com sitesi üzerinden sağladığı online alışveriş imkanıyla ve mağazalarıyla tarz ve uyumun aşkını evlerinize taşımaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL