• Geri dön

  • 735 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 274 İşletme görüntülenme


Schneider Electric bu yıl da Carbon Clean 200™ listesinde yer alarak temiz enerjili bir geleceğin yolunu çizmeye devam ediyor

• Enerji yönetimi ve otomasyonunun dijital dönüşümü alanında dünya lideri Schneider Electric, temiz enerjili bir geleceğe geçişe öncülük ediyor.
• Çevreyle dost ürün ve çözümlerden oluşan gelirlerinin %70'i, enerji, karbon ve kaynak verimliliği sağlıyor.
Enerji yönetimi ve otomasyonunun dijital dönüşümü alanında dünya lideri Schneider Electric, çözümleriyle temiz enerjili bir geleceğe geçişe liderlik eden halka açık şirketlerin bulunduğu 2021 Carbon Clean 200™ listesinde yer aldı.

Schneider Electric, geçtiğimiz günlerde kurumsal sürdürülebilirlik performansına göre listeler ve mali ürün sıralamaları oluşturan Kanadalı medya ve araştırma şirketi Corporate Knights tarafından hazırlanan “Dünyanın En Sürdürülebilir Şirketleri Global 100 Listesinde” birinci sıraya yükselmişti. Schneider Electric’in, Corporate Knights ve çevre konusunda kurumsal sosyal sorumluluğu teşvik eden ve kâr amacı gütmeyen As You Sow vakfı tarafından her yıl yayımlanan 2021 Carbon Clean 200™ listesinde yer alması da şirketin sürdürülebilirliği, büyüme stratejisinin temeline alma yönündeki çalışmalarını yansıtıyor. Bugün çevreyle dost ürün ve çözümlerden oluşan gelirlerinin %70'i, enerji, karbon ve kaynak verimliliği sağlayan Schneider Electric’in hedefleri arasında, 2025 yılında bu oranı %80’e çekmek yer alıyor.

Herkesi sahip olduğumuz enerji ve kaynakları daha verimli kullanmaya teşvik ederek, tüm toplum için gelişim ve sürdürülebilirlik arasında bir köprü kurma misyonuyla hareket eden Schneider Electric, müşterileri için yenilikçi çözümler sağlamaya devam ediyor. Şebekeye ve endüstriyel elektrik tesisatlarına enerji vermek için yaygın olarak kullanılan sera gazı SF6’yı kullanımdan kaldıran yeni bir teknoloji ve düşük karbona geçişte şirketin müşterileri için uçtan uca liderlik ve destek sağlayan Global Sürdürülebilirlik İş Birimi bu çözümlere örnek gösterilebilir. Şirket ayrıca yeni “Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi” programı ile müşterileri için 2025’e kadar 800 milyon ton CO2 tasarrufu sağlamayı hedefliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL