• Geri dön

  • 592 Görüntülenme

  • 34 Haber

  • 2.039 İşletme görüntülenme


İyi bir uyku için yastık seçimine dikkat

Visco yastıklar kas kasılmalarını ve stresi azaltmaya yardımcı

Başını yastığa koyduğu gibi uykuya dalmayı kim istemez ki. Ancak iyi bir uyku için yatak seçimi kadar yastık seçimi de çok önemli. Bu noktada ön plana çıkan Visco yastıklar; Baş ve boyun bölgesini destekleyen, konforlu bir ürün olmasının yanı sıra boyun problemlerinin iyileşme sürecinde boyun ve omuzları tam düz tutarak kullanıcısını rahat bir uykuyla buluşturuyor. Ayrıca ergonomik tasarımı ile kas kasılmalarını ve stresi de azaltmaya yardımcı oluyor. 

Dokunulduğunda ya da üzerine binen ağırlıkla, o ağırlığın şeklini alan yastıklar Visco yastık olarak adlandırılıyor. İlk kullanımı 1960’lı yıllara dayanan Visco yastıklar, omurgaya binen yükü azaltmak için ilk kez astronotlar tarafından uzay seyahatlerinde kullanıldı. Sonrasında ise kullanım rahatlığıyla birlikte nihai tüketiciye kadar ulaştı.

Omurganın ideal bir pozisyon alabilmesi ve ağrı vb. şikâyetlerin önlenebilmesi için özel ve fonksiyonel ürünlerin kullanılması şart. Bu noktada devreye giren ve kaliteli bir uyku için teknolojiyi tasarımla buluşturan Bambi Yatak ise, yeni nesil ürünü Visco Vera Yastık ile güne zinde uyanmanıza yardımcı oluyor.

Kas kasılmalarınızın önüne Visco Vera Yastık ile geçin

Özel dizaynı sayesinde her türlü yatış pozisyonuna uygunluğuyla ön plana çıkan Visco Vera Yastık, kullanıcısını gece boyunca sağladığı destek sayesinde güzel ve keyifli bir uykuyla buluşturuyor. Visco Vera Yastık, ergonomik tasarımı sayesinde de kas kasılmalarının, aşırı yorgunluğun ve stresin üstesinden gelmenize de yardımcı oluyor. Boyun problemlerinin iyileşme sürecinde boyun ve omuzları tam düz tutarak bireylere yardımcı olan Visco Vera Yastık ile Bambi Yatak, takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Aloe Vera kılıfı çıkarılabilir ve yıkanabilir özelliğiyle de beğeni kazanan Visco Vera Yastık ile Bambi Yatak, konforlu ve sağlıklı bir uyku için ideal çözümleri takipçileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Editöre Not: Visco Vera Yastık, (60x40x14/12 cm) 161 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL