• Geri dön

  • 515 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.726 İşletme görüntülenme


Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, birbirinden avantajlı tatil fırsatları sunmaya devam ediyor. Misafirlerinin ihtiyaç ve beklentilerine göre hizmet alanlarını değiştiren ve geliştiren Tatilsepeti, tüm sporsever misafirlerini Haziran 2021’de gerçekleşecek 2020 Avrupa Ligi Şampiyonası Türkiye A Grubu maçları için vizesiz ve pasaportsuz gidiş fırsatı ile Bakü’ye davet ediyor.

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, bu kez sporsever misafirleri için kolları sıvadı. UEFA EURO 2020 Şampiyonası için birbirinden avantajlı kampanyalar planlayan Tatilsepeti, 16 Haziran 2021 hareketli Galler ve 19 Haziran çıkışlı İsviçre turu için çipli kimlik kartı ile vizesiz ve pasaportsuz gidiş imkânı ile misafirlerine 2 gece konaklama fırsatı sunuyor.

Sporseverlere avantajlı teklif
Tatilsepeti’nin ilk önerisi, 16 - 18 Haziran 2021 tarihlerinde Türkiye ile Galler arasında gerçekleşecek maç turu. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılacak Azerbaycan Buta Hava Yolları tarifeli seferi, maç bileti de dahil olmak üzere, misafirlerine birçok avantaj sunuyor. Üstelik; şehir turları, rehberlik hizmetleri, alan ile otel, otel ile stat arası transferler de paket fiyatlarına dahil. Detaylı bilgi için, https://www.tatilsepeti.com/turkiye-galler-mac-turu-tr-106397linkini ziyaret edebilirsiniz.

İster THY, ister Sabiha Gökçen Havalimanı
Tatilsepeti’nin diğer önerisi ise, İsviçre ile Türkiye arasında gerçekleşecek olan maç. 19 - 21 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye ile İsviçre maçı için, tüm misafirlerini spor turuna davet ediyor. Havaalanı vergileri, uçak içi ikramları, otel alan arası transferi, panoramik şehir turları, rehberlik hizmeti, zorunlu seyahat sigortası ve maç biletinin de dahil olduğu Kesin kalkış garantili THY uçuşu hakkında detaylı bilgi için, https://www.tatilsepeti.com/turkiye-isvicre-mac-turu-tr-106335 linkini ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye ve İsviçre maçı için bir diğer alternatif ise, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşecek Azerbaycan Buta Hava Yolları tarifeli seferi. Detaylı bilgi için, https://www.tatilsepeti.com/turkiye-isvicre-mac-turu-tr-106398 linkini ziyaret edebilirsiniz.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL