• Geri dön

  • 190 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Doğtaş, özel düğün paketleriyle, evlilik hazırlığı yapanları mobilya alışverişinin keyfini çıkartmaya davet ediyor. Evlerdeki tüm yaşam alanlarını en ufak detayına kadar dekore eden Doğtaş Evlilik Setleri hayatı kolaylaştırıyor.

Doğtaş mimari kadrosu tarafından hazırlanan 12 farklı düğün setiyle, 15.850 TL'den başlayan fiyatlarla yepyeni bir eve sahip olmak mümkün!
Yaşam alanlarında güven ve rahatlığın mimarı Doğtaş, düğün setleri ve ücretsiz mimari desteğiyle düğün telaşı arasındaki ev dekorasyon sürecini keyfe dönüştürüyor. Evinde ahşabın sıcaklığı ve grinin sakin enerjisini yaşamak isteyenler için önerilen Clara modelleri, yaşam alanlarında çok yönlü konfor vaat ediyor. Bianca ve Louisa modellerinin kombinlendiği sette ise; modern hatlı şık bir tasarım opsiyonu sunuyor. Modern peri masallarına ev sahipliği yapabilecek zarif ama ergonomik bir yatak odası arayanlar için eşsiz bir tercih olan Louisa yatak odası evinizin en özel mekanının konforunu da şıklığını da artırıyor.

Evinde daha romantik dokunuşları tercih edenler için ise en güzel set Riena ve Riviera modellerinin karmasından oluşuyor. Gri ile ahşabın uyumunun gold ve beyaz detaylarla renklendirildiği setlerle romantizmi yaşam alanlarına taşıyor.

Doğtaş, EvindeGör uygulamasının da aktive olduğu www.dogtas.com sitesi üzerinden sağladığı online alışveriş imkanıyla ve mağazalarıyla tarz ve uyumun aşkını, aşkla kurulan yepyeni yuvalara taşımaya hazır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL