• Geri dön

  • 1.997 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 1.550 İşletme görüntülenme


Yemeksepeti’nin yeni reklam filmi için milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı kameralar karşısına geçti. Çekimler boyunca oldukça keyifli vakit geçiren yıldız futbolcu, şakalarıyla sete neşe kattı.

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, futbol heyecanının başladığı Euro 2020 öncesinde, milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı’nın yer aldığı reklam filmiyle Avrupa Futbol Şampiyonası’na ayrı bir lezzet katıyor.

Reklam filmi setinde keyifli vakit geçiren, Lille forması giyen Trabzonlu yıldız futbolcu Yusuf Yazıcı, sete kuymak getirildiğini görünce yüzünde güller açtı. Kuymağa çatalla dalmasını öneren çekim ekibine sert bakışlar atan Yazıcı, kuymağın hakkını tahta kaşık ve pideyle verdi. “Ben aslında bu sektör için yaratılmışım beni daha çok kullanın” diyen Yazıcı, sete neşe kattı.

Bu yıl Fransa Ligue 1’de, tam 10 yıl sonra Lille OSC’yi şampiyon yapan futbolculardan biri olan Yazıcı, reklam filminde Yemeksepeti’nin milyonlarca kullanıcıya sunduğu hız ve kolaylıkla dilenen hizmete ulaşmayı esprili bir şekilde izleyicilere aktarıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL