• Geri dön

  • 538 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.724 İşletme görüntülenme


Tatilsepeti’nden, henüz tatil planı yapamayan misafirlerine müjde! Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, tatil dolu günleri karşılamak adına sabırsızlanan tatilseverlere, erken rezervasyon fırsatlarının cazip Haziran kampanyalarıyla devam ettiğini duyurdu.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, erken rezervasyonlu otellerde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra, misafirlerine özel kişi başı 260 TL’den başlayan fiyatlarla erken rezervasyon avantajları sunuyor.

Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak ve diğer fırsatlar hakkında detaylı bilgi almak için, https://www.tatilsepeti.com/erken-rezervasyon-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Erken rezervasyon ayrıcalıkları devam ediyor
Yeni evlenecek çiftler için balayı otelleri, çocukları ile konforlu bir tatil yapmak isteyen aileler için çocuk dostu oteller, evcil hayvanlarından ayrılmak istemeyen tatil severler için evcil hayvan kabul eden oteller ve dahası erken rezervasyon fırsatları, Tatilsepeti ayrıcalıkları ile sizleri bekliyor.

%50’ye varan indirim fırsatı
Ailelerin özellikle tercih ettikleri çocuk dostu otellerde çocuklara özel eğlence alanları, parklar, su parkları ve çocuklara özel menüler ile hem sizin hem de çocuklarınızın keyifli bir tatil geçirmesi sağlanıyor. Otelde bulunan mini kulüpler çocuklarınızın oyun arkadaşları edinmesine sizin kendinize vakit ayırmanıza olanak sağlıyor. Çocuk dostu oteller erken rezervasyon döneminde %50’ye varan indirim oranları ile sizleri bekliyor.

Erken rezervasyon imkanları ile Antalya’nın Belek, Kemer, Alanya gibi lüks otellerinin yansı sıra, Çeşme, Bodrum, Didim, Fethiye ve dahası birbirinden eşsiz tatil beldelerini keşfedebilir, çeşitli aktivitelerle tatilinizi unutulmaz bir maceraya dönüştürebilirsiniz.

6 taksitte 4 ay erteleme imkanı
Tatilsepeti.com ve Tatilsepeti satış ofislerinden yapılacak yurt içi rezervasyonlarda 12 aya varan taksit, yurt dışı rezervasyonlarda 3 taksit fırsatı sunan Tatilsepeti, aynı zamanda internet üzerinden yapılan yurt içi rezervasyonlarda, 6 taksitte 4 ay erteleme imkanı sağlıyor. 30 Haziran 2021 tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda, 01 Mayıs 2021 ve 31 Aralık 2021 günleri arasındaki konaklamalarda geçerli olan bu kampanya ile sunulan taksit imkanları, tesise göre farklılık gösterip kampanyadan Axess, Wings ve Free sahipleri yararlanabilmektedir.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, yaz döneminde de misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL