• Geri dön

  • 1.616 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Babanızla yapacağınız keyifli sohbetleri daha da unutulmaz hale getirmeye ne dersiniz? Bu Babalar Günü’nde ona Arzum OKKA Türk kahvesi makinesi hediye edin ve bundan sonraki sohbetlerinizde OKKA’lı, bol köpüklü ve ideal lezzetteki Türk kahvesi keyfini garantileyin.

Babanızla içeceğiniz Türk kahvesinin tadı bir başkadır. Kaç yaşında olursanız olun onunla yapacağınız sohbetler çok özel ve unutulmazdır. Hele bir de bu sohbetler OKKA’lı ve bol köpüklü Türk kahvesi eşliğinde olursa çok daha anlamlı hale gelir. En özel anların vazgeçilmezi olarak kabul edilen Türk kahvesi ritüeli, Arzum OKKA Türk kahvesi makinesiyle daha da keyifli hale geliyor. Bu Babalar Günü’nde ona rahatlıkla kullanabileceği, her fincanda ideal lezzeti sunan bir Türk kahvesi makinesi hediye etmeye ne dersiniz?

Arzum OKKA, doğrudan fincana servis özelliğiyle her seferinde mükemmel OKKA’lı Türk kahvesi deneyimi yaşatıyor. 2 farklı fincan boyutu seçeneğiyle tercihi size bırakan Arzum OKKA; patentli teknolojisi sayesinde karıştırarak pişirme özelliği ile Türk kahvesini ideal lezzet ve kıvamda sunuyor. Közde Türk kahvesi keyfi için yavaş pişirme özelliği ile daha lezzetli Türk kahvesi elde edebileceğiniz Arzum OKKA, kendi kendini temizlemesi sayesinde işinizi kolaylaştırıyor.

Siz de bu Babalar Günü’nde onu mutlu edin. Dilediği zaman lezzetli, OKKA’lı bir Türk kahvesi deneyimi yaşayabilmesi için ona Arzum OKKA Türk kahvesi makinesi hediye edin.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL