• Geri dön

  • 446 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, Türkiye genelindeki mağazalarına bir yenisini ekledi. D&R’ın 206’ncı mağazası Muğla Rüya Park AVM’de, İclal Aydın’ın ilk imza günüyle kapılarını açtı. 300 metrekare alana sahip yeni D&R mağazasında 100 bin adet ürün bulunuyor.

Türkiye’nin en büyük kültür ve eğlence platformlarından D&R, yeni mağazasının kapılarını Muğla Rüya Park AVM’de açtı. Mağazanın açılışı, D&R Genel Müdürü Mustafa Altındağ, D&R Genel Müdür Yardımcısı Sedat Öztürk, D&R Pazarlama Direktörü Şule Çalışkan ve D&R Kurumsal İletişim ve Reklam Satış Direktörü Nalan Demircioğlu Yavuz’un katıldığı kurdele kesimi ile gerçekleşti. Mağazanın ilk ünlü konuğu ise başarılı yazar İclal Aydın oldu. Aydın, yeni kitabı “Söylenmemiş Sözler”i ilk kez D&R Muğla Rüya Park mağazasında imzaladı.

D&R, yeni mağazasında tüm misafirlerini kültür, sanat ve eğlence dünyasının zenginliklerini daha sık, daha kolay ve daha nitelikli bir şekilde keşfetmeye ve paylaşmaya teşvik ediyor. D&R, artık bir gelenek haline gelen imza günleri ile bu mağazasında da alışveriş molalarının keyifli adresi olmayı hedefliyor.

Türkiye’de 49 ilde bulunan D&R, Muğla Rüya Park AVM ile Muğla’daki mağaza sayısını 11’e, Türkiye’deki mağaza sayısını 206’ya çıkardı. 300 metrekare alan üzerine kurulu yeni D&R mağazasında yerli ve yabancı kitap, dergi ve müzik ürünlerinin dışında; hobi ve multimedya grupları ile 100 bin adet ürün yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL