• Geri dön

  • 517 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


Kışa damga vuran aksesuarlar

Şıklıktan vazgeçemeyen erkeklerin ilk tercihi olan Giovane Gentile, aksesuar koleksiyonundaki bot, atkı ve eldivenleriyle kışa damga vuruyor. Her kombinle uyumlu botlar; spor, klasik ve smart casual seçenekleriyle şıklığınızı tamamlarken atkı ve eldiven modelleri ise soğuk kış günlerinin kurtarıcıları oluyor. 

Erkek modasının öncü markası Giovane Gentile, özgün kıyafet tasarımlarının yanı sıra aksesuarlarıyla da göz dolduruyor. Giovane Gentile’nin tasarımcıları tarafından özenle hazırlanan kürklü bot, atkı ve eldiven modelleri, birbirinden farklı özellikleriyle her kombine uyum sağlayarak bu kış şıklığın adı oluyor.

Giovane Gentile, bot koleksiyonundaki tasarımlarda rahatlık ve şıklığı aynı üründe buluşturarak, iş hayatında kullanabileceğiniz alternatifler sunuyor. Farklı renklerdeki botlar, bu yıl da modayı takip eden erkeklerin tercih ettiği ilk adres oluyor. Kış aylarının vazgeçilmezi atkı ve eldivenler ise beylerin şıklıklarını bir üst skalaya taşımalarını sağlıyor.

Giovane Gentile, konforlu ve sıcacık botların yanı sıra birbirinden şık atkı ve eldiven modellerine sahip olmak isteyen herkesi mağazalarına ve www.giovanegentile.com adresine davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL