• Geri dön

  • 318 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.293 İşletme görüntülenme


Bitkisel içerikli, vegan temizlik ürünleri markası Life by Fakir’in Baby serisi, özel formülüyle hem doğayı hem de bebekleri koruyor.

Bebeklerin cilt hassasiyeti göz önünde bulundurularak, kıyafetlerinde doğru hijyen ürünlerini kullanmak büyük önem taşıyor. Ekolojik ve vegan temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir’in “Baby” serisi ürünleri, içeriğiyle annelere güven verirken, etkili temizlik sağlaması ile bebeklerin yaşam kalitesini yükseltiyor.

Bitkisel bazlı aktif madde içeren formülleriyle yüksek performanslı temizlik imkanı sunan Life by Fakir’in hiçbir ürünü insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermiyor.

Bebek Çamaşırlarına Özel İçerik

Life By Fakir Baby serisinde yer alan bitkisel yağlardan üretilmiş doğal granül sabun, bitkisel formüllü konsantre yumuşatıcı ve sıvı çamaşır deterjanı bebekler ile hassas ciltli yetişkinlerin çamaşırları için özel olarak geliştirildi. İlk günden itibaren bebek kıyafetlerinde güvenle kullanılabilen ürünler, zorlu leke ve kirleri kolaylıkla temizlerken giysilerin bebek teni hassasiyetinde, yumuşacık olmasını sağlıyor. Ayrıca özel formülü sayesinde kolayca durulanıp çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor.

Vegan ve Ecomark sertifikalı Life By Fakir ürünlerinin bebekler, çocuklar ve hassas cilde sahip bireyler için tahrişe veya irritasyona neden olmadığı dermatolojik olarak test edilmiştir.

Çocukların Geleceğine Katkı Sağlıyor

Anneler, bugünün ve geleceğin en büyük çevre sorunlarından olan kuraklıkla mücadele için ekolojik ürünlere daha fazla ilgi göstererek çocuklarının geleceğine katkı sağlamak istiyor. Doğa ve insan dostu Life by Fakir’in konsantre yumuşatıcılarının üretiminde, konsantre olmayan ürünlere göre yüzde 75 su tasarrufu sağlanıyor. Toplam üretimde binlerce litre su tasarrufu sağlayan marka, kuraklıkla mücadelede önemli bir adım atarken, gelecek nesillere sürdürülebilir bir dünya bırakmayı hedefliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL