• Geri dön

  • 1.045 Görüntülenme

  • 155 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Ev ve yaşama dair binlerce ürün ve fikir sunan Paşabahçe Mağazaları, bayram alışverişinizde tüm sevdiklerinize alabileceğiniz ve bayram ruhunu yaşatacak kolonyalardan kahve fincanı setlerine, tepsilerden şekerliklere kadar birbirinden özel hediye alternatifleriyle yine ilk durağınız olacak.

Paşabahçe Mağazaları, bayram alışverişi için her tarz ve bütçeye uygun, birbirinden farklı hediye önerileri ile bayramı şenlendiriyor. Sunduğu sayısız ürün seçeneği ile bayram için öneriler sunan Paşabahçe Mağazaları, kolonyalardan kahve fincanı setlerine, tepsilerden şekerliklere kadar çok çeşitli ürünleri ile sevdiklerinizi mutlu ediyor.

“Camda Çikolata” ile ağzınız tatlansın

Paşabahçe Mağazaları’nın şık tasarıma sahip cam şekerlik ürünleri, bayramın en lezzetli hediyelerinden biri olan ve özel olarak üretilen çikolatalar “Camda Çikolata” serisi ile Paşabahçe Mağazaları’nda tatlı severlerle buluşuyor.

Lokum ve çikolata ikramının gözdelerinden şekerlikler hediye alternatifleri arasında ilk sırada yer alıyor. Stella Ayaklı Şekerlik iki farklı seçeneği ile, Bon Bon Şekerlik ve Elma Şekerlik eğlenceli görüntüsüyle dikkat çekiyor. Klasikten vazgeçmek istemeyenler için ise Mahire Şekerlik, Beykoz Şekerlik ve Altın Varaklı Nazar Şekerlik favori ürünler arasında yer alıyor.

Mis kokulu ikramlar

Bayramların geleneksel ikramı kolonyalara modern bir yorum getiren Paşabahçe Mağazaları kolonya serileri, yasemin, mon coeur, ıhlamur, lavanta, misket limon, çay, mimoza, zambak, leylak, roze, münver, alaz ve bahar çeşitleriyle bayram için en uygun hediye alternatifi niteliği taşıyor.

Bayram sohbetlerine kahve fincan setleri eşlik ediyor

Kahve fincan setleri bu bayram da keyifli sohbetlerin baş tacı olmaya aday. İznik Türk Kahvesi Fincan Setleri, Selçuklu Türk Kahvesi Setleri, Ebrulu Fincan Seti ve Çini Türk Kahvesi Seti Türk motiflerinin en güzel örneklerinden ilham alınarak tasarlandı. Aslında hiçbir şeyin gerçekten kırılmadığı, Antik Japon Felsefesine dayanan Kintsugi tekniğiyle hazırlanan Kintsugi Fincan Seti ve Lügat365 Nasip Kısmet Porselen Fincan Seti sevdiklerine hediye seçmek isteyenlere mükemmel alternatifler sunuyor.

Tepsiler ile bayram sofraları sunumları artık daha şık

Kütahya ve İznik Çini Karolu Tepsi, Terracotta ve Kalyon Tepsi bayram yemeklerini ve sunumlarını zenginleştirirken, Muscle Metal Tepsi, Glance Metal Yuvarlak Tepsi ve Urban Metal Kare Tepsi modern dokunuşlarıyla sofralara farklılık katıyor. Kelebek ve Reyhan Tepsi ise sadelik sevenlerden yana.

Paşabahçe Mağazaları’nın ev ve yaşam alanları için sunduğu hediye önerilerini ve daha fazlasını yakından görmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL