• Geri dön

  • 1.016 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 775 İşletme görüntülenme


Hem şehirde hem de tatilde stilinize dahil olabilecek şık ve rahat alternatiflerden oluşan RAMSEY’in yaz koleksiyonunda rengarenk t-shirtler, keten gömlekler, bermudalar ve jogger pantolonlar gibi trend parçalar erkeklerin beğenisine sunuluyor.

Erkeklerin gündüzden geceye modaya dair tüm beklentilerini karşılayan seçenekleri bir arada sunan RAMSEY, yaz mevsiminin enerjisinden aldığı ilhamı koleksiyonlarına da yansıtıyor. RAMSEY, bu yaz da tasarımlarıyla erkeklerin hem şehirde hem de tatilde her an şık ve rahat hissetmeleri için yanlarında olmaya devam ediyor.

RAMSEY’in yaz koleksiyonunda; capcanlı ve rengarenk koton, keten ve krep gibi doğal içeriklerin kullanıldığı t-shirtler, keten, koton, denim gömlekler, bermudalar, denimler, jogger pantolonlar ile çok daha fazlası, mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ‘de gardırobunda yaz güncellemesi yapan ya da tatile hazırlanan erkeklerle buluşuyor.

Sezonun vazgeçilmezleri…

Sportif tarzından ve rahatlığından ödün vermeden şık görünmek isteyenler için bu yaz polo yaka t-shirtler ile jogger pantolon ve casual ceket kombinleri ya da bermudalarla buluşan keten gömlekler ile yapılan kombinler sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL