• Geri dön

  • 546 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.724 İşletme görüntülenme


Tatilsepeti’nden, henüz tatil planı yapamayan misafirlerine müjde!

Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, tatil dolu günleri karşılamak adına sabırsızlanan tatil severleri, sezonunun en uzun sürdüğü yavru vatana davet ediyor.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, Türkiye’deki tatil rotalarına alternatif olarak, her daim tatilcilerin gözdesi olan yavru vatan Kıbrıs’tan tatil önerileri sunuyor.

Vizesiz ve pasaportsuz seyahat

Ege ve Akdeniz sahillerinin yanı sıra, vize ya da pasaporta gerek duymadan seyahat edilebildiğinden, tatilcilerin Kıbrıs’a da yoğun bir talebi oluyor. Akdeniz ikliminin yaşandığı Kıbrıs’ta, tatil sezonunun Türkiye’deki tatil yörelerine kıyasla daha uzun sürmesi de, yine yavru vatanın çekiciliğini arttıran faktörler arasında yer alıyor. Türkiye’deki tatil yörelerinde yaz sezonu Haziran-Ağustos dönemi olarak kısıtlansa da, Kıbrıs'ta Nisan’dan Ekim’e kadar denize girmeniz mümkün. Tatilsepeti’nin sunduğu fırsatlar hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/kibris-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Her mevsim en unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz Akdeniz'in incisi yavru vatan Kıbrıs’ta, pek çok renkli aktivite de sizleri bekliyor. Tarih, kültür ve doğa gezileri yapabileceğiniz bu adada, en güzel plajlar ve konforlu oteller de sizler için hizmet veriyor.

“Çift aşı-tek PCR” uygulaması

KKTC Sağlık Bakanlığı’nın almış olduğu karara göre, Türkiye’ den Kıbrıs’a seyahat edecek misafirlerin, karantina uygulamasından muaf olması için 2 doz Covid–19 aşısı yaptırmış olması zorunlu kılınıyor. Çift doz aşı yaptırmış misafirlerin Kıbrıs'a giriş yapabilmeleri için, ülkeye giriş esnasında yolculuktan 72 saat önce negatif olarak sonuçlanmış PCR testlerini ibraz etmeleri gerekiyor. Aşılı ebeveynlerinin yanında 0–6 yaş çocuklarda PCR test zorunluluğu bulunmayıp, 6–18 yaş arası çocuklar için seyahatten 72 saat önce negatif sonuçlanmış PCR testi sonucu bulunması zorunlu kılınıyor.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, yaz döneminde de misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL