• Geri dön

  • 293 Görüntülenme

  • 6 Haber

  • 49 İşletme görüntülenme


Mermer aşkına
%50’ye varan indirim!
İlk konsept mermer mağazasını Bursa’da açan Efendioğlu Mermer, mermere duyduğu aşkı Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya ile birleştiriyor. Şubat ayı boyunca %50’ye varan indirim Efendioğlu Marble Design Showroom’unda sizleri bekliyor.

Efendioğlu’nun birbirinden şık ürünleri arasında şamdanlar, servis tabakları, tepsiler ve daha pek çok alternatif yer alıyor. Siz de sevdiğiniz ya da kendiniz için hediye seçebilir; bu özel günü Efendioğlu Marble Design ürünleri ile daha da özel kılabilirsiniz.

Efendioğlu Mermer hakkında:
Efendioğlu Mermer 1967 yılında Trabzon’da, bölgedeki mermer atölye ve üreticilerine malzeme tedariği sağlamak amacıyla kurulmuştur. Zaman içerisinde gelişim göstererek büyüyen Efendioğlu, önce 1973 yılında İstanbul’a, ardından 1990 yılında Orhangazi/Bursa’da bulunan, günümüzde faaliyetine devam eden fabrikasına taşınmıştır. Efendioğlu Mermer, yurt içi satışlarında ülkenin dört bir yanına malzeme tedariği sağlarken, yurt dışındaki satışlarını ise; ABD, Rusya, Meksika, Arjantin, Şili, Çin, Japonya gibi dünyanın dört bir yanında 5 kıtada bulunan 50’den fazla ülkeye yapmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL