• Geri dön

  • 1.682 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 995 İşletme görüntülenme


Yaz sıcaklarında serinleten içeceklere kim hayır diyebilir? Arzum Shake’N Take Kişisel Blender ve Vacuumix Vakumlu Power Blender ile meyve kokteylinden smoothie’ye, detoks karışımlarından buzlu kahveye birbirinden lezzetli ve ferahlatıcı içecekler hazırlayın, yazı daha keyifli hale getirin.

Yazın sıcak günlerinde vücudumuz için en temel gereksinimimiz su olsa da serinleten farklı tatlardaki içeceklere hiçbirimiz ‘hayır’ diyemeyiz. Arzum Shake’N Take Kişisel Blender ve Vacuumix Vakumlu Power Blender, bu sıcak havalarda evinizde birbirinden lezzetli ve ferahlatıcı içecekler hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Hem kullanışlı hem pratik

Kullanım kolaylığı, taşınabilir hazneleri ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeken Arzum Shake’N Take Kişisel Blender, tek tuşla aranılan lezzetleri pratik bir şekilde hazırlamanıza yardımcı oluyor. Özel paslanmaz çelik bıçakları ile buz kırabilme imkânı da sunan Shake’N Take, 570 ve 400 ml olmak üzere iki farklı kapasiteye sahip karıştırma şişesiyle buz gibi içeceklerinizi istediğiniz yere taşıyabilmenize olanak sağlıyor. Siyah, misty, candy ve kırmızı olmak üzere 4 farklı renk seçeneğiyle sunulan Shake’N Take blender’ın içinizi serinleten tüm lezzetleriyle bu yaz çok daha güzel geçecek.

Mükemmel karışımlar için Vacuumix

Arzum Vacuumix Vakumlu Power Blender, 1500 Watt motor gücü, dakikada 23.000 devir hızı ve özel tasarlanmış 8 keskinsivri bıçağıyla ihtiyacınız olan vitamin dolu mükemmel karışımları tek bir tuşla, pratik şekilde hazırlamanızı sağlıyor. Sahip olduğu vakum aparatı sayesinde karışımı yapılan sebze ve meyvelerin hava ile temasını en aza indirerek besin değeri yüksek, rengi doğal içecekler hazırlamanıza yardımcı oluyor. Vacuumix’in karıştırma sürahisine ek taşınabilir spor şişesiyle detoks içeceklerinizi dışarıya çıktığınızda da yanınıza alabilir, serinleten karışımları istediğiniz yerde içebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL