• Geri dön

  • 533 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.724 İşletme görüntülenme


İndirimli fiyatlar, uygun bütçeli oda seçenekleri ve dahası kampanyalar ile düşlediğiniz tatili sunan turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, Kurban Bayramı’nı değerlendirip gönlünce tatil yapmak isteyen misafirlerine birbirinden eşsiz fırsatlar sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, Kurban Bayramı’nı değerlendirip seyahat etmek ve dinlenmek isteyen misafirlerini, avantajlı fırsatlarıyla keyifli bir tatile davet ediyor.

Kurban Bayramı’nın hafta başına denk gelmesiyle, birçok seyahat sever tatillini bayrama denk getirdi. 16 Temmuz Cuma tam günü izin alarak Kurban Bayramı’nda 11 gün tatil yapmanız mümkün. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/kurban-bayrami-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Ege’den Akdeniz’e Kurban Bayramı rotası

Kurban Bayramı’nda öne çıkan öneriler arasında Ege ve Akdeniz’in gözde tatil beldeleri Side, Bodrum, Antalya ve Çeşme gibi lokasyonlar yer alıyor. Yalnızca ülkemizde değil, dünyada da turizm açısından büyük önem taşıyan ve tatil denince akla gelen ilk lokasyonlar arasında yer alan Bodrum ise, eğlence mekanları, gece hayatıyla yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği tatil beldesi olmayı sürdürüyor.

Kurban Bayramı rotası için aklınız Ege'de kaldıysa, Alaçatı'nın sevimli sokaklarında yer alan butik bir otel ya da Çeşme civarında denizin kokusuna doyabileceğiniz oteller sizleri bekliyor. Sıra dışı, aynı zamanda gezilecek yer yönünden zengin bir alternatif istiyorsanız, Fethiye otelleri de bir seçenek olabilir. Marmaris, Kuşadası ve yaz denince halen akla gelen ilk yerlerden biri olan Kurban Bayramı Side otelleri de, tatil keyfiniz için tercih edebileceğiniz diğer tercihler arasında yer alıyor.

2 çocuk ücretsiz otel seçenekleri

Tatilsepeti, 2 çocuk ücretsiz otel seçenekleriyle de çocuklu ailelere uygun tatil seçenekleri sunuyor. Çocuklu ailelerin tercih ettiği tatil lokasyonları arasında en eski tatil beldelerinden Kuşadası, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Marmaris, Kelebekler Vadisi, Ölüdeniz ve doğal güzellikleriyle dünyaca ünlü tatil merkezleri arasında yer alan Fethiye bulunuyor. Tatilsepeti önerileri arasında yer alan 2 çocuk ücretsiz otel seçeneklerine https://www.tatilsepeti.com/2-cocuk-ucretsiz-oteller linkinden ulaşılabilirsiniz.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL